Fürdős programok és akciók március 21. és 26. között.

  • Több fürdő is akciós jegyekkel, vagy éppen ajándékokkal kedveskedik a vendégeknek a Víz Világnapja alkalmából.

  • Éjszakai fürdőzésből sem lesz hiány a héten.

Budapest – Aquaworld: március 25-én, szombaton családi napot rendeznek a fővárosi élményfürdőben. Ezen a napon gyerekkoncerttel, szárazföldi- és vízi játékokkal, animációs programokkal várják a vendégeket. 14 órakor a fürdőbe látogatnak a Mindenki című Oscar-díjas rövidfilm főszereplői is.

Celldömölk: a Vulkánfürdőben március 22-én – a Víz Világnapja alkalmából – akciós jegyárak lesznek érvényesek. A felnőtt, a diák és a gyermek napijegy csak 990 forintba, a nyugdíjas napijegy pedig 690 forintba kerül. 11 órakor vízi tornát tartanak. Szintén erre a napra vonatkozó akció, hogy a frissítő, illóolajos kádfürdő 990 forintért vehető igénybe.

Győr: március 24-én (pénteken) éjszakai fürdőzés lesz a Rába Quelle termálfürdőben. A fürdőzés este 9-kor kezdődik és egészen éjfélig tart. Az est folyamán két alkalommal – 22 és 23 órakor – szaunaszeánszot is tartanak. A belépőjegy 2200 forintba kerül, szaunahasználattal ugyanez 2900 forint.

Hajdúszoboszló: március 22-én, a Víz Világnapja alkalmából ajándékkal várják a gyógyfürdőbe, az Aqua-Palace élményfürdőbe és az Árpád uszodába érkező vendégeket. Az ajándék pedig egy Pávai Vajna ásványvíz, amit a bejáratnál adnak át a fürdővendégeknek (a közelmúltban írtunk a Pávai Vajna természetes ásványvíz kedvező hatásairól, amit ide kattintva olvashat).

Komárom: éjszakai fürdőzést tartanak március 25-én (szombaton) a Brigetio Gyógyfürdőben, ami ezen az estén 20:30-tól éjfélig tart nyitva. Az este folyamán öt alkalommal lesznek szaunaszeánszok. A belépőjegy – ami elővételben is megváltható – 1000 forintba kerül, de a fürdő mellett a szaunába érvényes jegy is csak 1500 forint. További részleteket olvashat a programról a gyógyfürdő honlapján.

Mezőkövesd: a Zsóry Fürdőben a Víz Világnapján – március 22-én – 50 százalékos kedvezményt adnak a felnőtt és a nyugdíjas belépőjegyek árából.

Miskolctapolca: március 22-én a Barlangfürdő is kedvezményeket kínál. A felnőtt, a nyugdíjas, a gyermek és a diák időkorlát nélküli napi belépők árából 50 százalékos kedvezmény jár. Ez konkrétan a felnőtt napijegyeknél 1025 forintos árat, a nyugdíjas, gyermek, diák jegyeknél pedig mindössze 825 forintos árat jelent. Március 25-én pedig babaúszásos nyílt napot tartanak 10 és 12 óra között a Barlangfürdő Aquaterápián.

Miskolctapolcai BarlangfürdőSárvár: március 24-én éjszakai fürdőzés lesz a Sárvári Termálfürdőben. Szokás szerint maratoni nyitvatartással készülnek: a szauna éjjel 1-ig, a fürdő pedig éjjel 2-ig használható. 22 órakor érkezik az est sztárvendége: Dér Heni. A 19 órakor kezdődő éjszakai fürdőzésre a belépőjegy egységesen 1900 forintba kerül.

Tiszakécske: a Tisza-parti Gyógy- és Élményfürdőben márciusban többféle akció is elérhető. Ezekről ide kattintva olvashat további részleteket. Ezen a héten is érdemes lehet kihasználni a fürdő Termál Szerda nevű akcióját. Szerdánként ugyanis a napijegy csak 1000 forintba kerül, ráadásul a fürdőben lévő pizzéria ezeken a napokon jelentős kedvezményt kínál.