Fürdős akciók és programok: március 28. és április 2. között.

  • Egész napos gyerekprogramokkal, a belépőjegyekre vonatkozó csomagajánlatokkal is készülnek a fürdők erre a hétre.

  • Tiszakécskén szaunaszeánszok lesznek, Mórahalmon pedig családi kedvezmény vehető igénybe.

  • Még tart a Hungarospa tb-akciója.

Bükfürdő: a büki termálfürdő két csomagajánlattal rukkolt elő. A „tavaszi feltöltődés” nevet viselő csomag gyógy- és strandfürdő napijegyet, valamint egy vitalizáló masszázst tartalmaz. Ennek a teljes ára 7100 forint lenne, de most az akció keretén belül 4950 forintért megvásárolható. A „tavaszi varázs” csomag egy szuperkombi belépőt (ez a fürdő összes részlegébe, még a szaunavilágba is érvényes) és egy aroma masszázst foglal magában. Ennek az ára 10 500 forint helyett 7350 forint. Mindkét akció április 1. és május 15. között érvényes. Kivételt jelent ez alól az április 14-17. és az április 29.-május 1. közötti időszak.

Hajdúszoboszló: április 30-ig még érvényes a Hungarospa gyógyfürdő törzsvendég akciója, ami a tb-támogatott kezelésekre vonatkozik. Azoknak a vendégeknek, akik már legalább három gyógykúrán részt vettek a Hungarospában, 10 százalékos törzsvendég kedvezményt biztosítanak a kúracsomag árából.

Igal: az előttünk álló hétvégén autentikus egészségnapot rendeznek az Igali Gyógyfürdőben. Április elsején és másodikán csoportos meditációval, jógával, meridián tornával, csoportos vízi tornával, valamint ingyenes kezelésekkel várják az érdeklődőket.

Makó: a Hagymatikum fürdő minden kedden féláron kínál egyes szolgáltatásokat. Március 28-án a 30 perces svéd- és aromamasszázs, az 50 perces svédmasszázs, valamint a Core tréning lesz akciós.

Mórahalom: már csak március 31-ig érvényes, azaz ezen a pénteken vehető utoljára igénybe a Mórahalmi Gyógyfürdő „családi péntek” akciója. Ennek keretében a hét utolsó munkanapján 30 százalékos kedvezményt adnak a családi belépőjegyek árából.

Tiszakécske: a Tisza-parti Gyógy- és Élményfürdőben március 30-án, csütörtökön szaunaprogramokat tartanak. A szeánszok 16 és 17 órakor kezdődnek és előzetes bejelentkezés szükséges. Erről továbbit részleteket talál a fürdő honlapján. Szerdánként továbbra is érvényes a „termál szerda” akció. Ennek keretében egy napi belépőjegy csak 1000 forintba kerül és a termálfürdő pizzériája is jelentős kedvezménnyel várja a vendégeket.

Tisza-parti TermálfürdőZalakaros: fontos információ azoknak, akik kisgyerekkel keresnék fel ezen a héten a zalakarosi fürdőt, hogy március 29-én a fedett élményvilág medencéi – a gyermekpancsoló kivételével – karbantartás miatt nem üzemelnek.

Április elsején, szombaton „bolondságok napja” néven tartanak programokat a termálfürdőben. Aquafitness, rajzverseny, vízi játékok, kreatív foglalkozások egyaránt lesznek. A programok 10:30-kor kezdődnek és 17 óráig tartanak.