A termálfürdőbe és a szomszédos szállodába érvényes akciókkal, éjszakai fürdőzéssel, szaunaprogramokkal kezdődik a tavasz a Tisza-parti Gyógy- és Élményfürdőben.

A Kecskeméttől mindössze 34 kilométerre lévő Tiszakécskén található a Tisza-parti Gyógy- és Élményfürdő. A minősített gyógyvízzel rendelkező, több mint 30 éves múltra visszatekintő fürdő egész évben egyedülállóan széles programkínálattal várja a vendégeket.

Még a szezonon kívül is hatféle medence közül választhatnak a fürdőbe érkezők. Ezek közé tartozik két, különböző hőfokú gyógyvizes medence, kör alakú élménymedence, úszómedence, jacuzzi és beltéri gyermekmedence.

A létesítmény egyik erősségét jelenti a szaunás kínálat, illetve az ehhez kapcsolódó programjaik. A szaunavilágban finn szauna, infraszauna, rózsabarack aromaszauna, Stollen szauna, továbbá gőz- és sókamra, merülőmedence, Kneipp taposó és tepidárium áll a vendégek rendelkezésére. Mindezek mellett egy igazi különlegességet is kipróbálhatnak a látogatók: a csak itt található tiszai homokfürdő pihenőt.

Tiszakécske szaunavilágRáadásul mindehhez rendkívül széles program- és akciókínálat is társul. Márciusban még érvényes a fürdő „Szauna Hétfő” akciója, ami azt takarja, hogy a hét első napján 50 százalékos kedvezménnyel váltható szaunabelépő.

Minden csütörtökön, szombaton és vasárnap szaunaprogramokat is tartanak. Március 17-én, pénteken pedig Tavaszköszöntő Szauna Esttel készülnek a fürdő szaunamesterei. A programok 18, 19 és 20 órakor kezdődnek, a vendégeket teával és gyümölccsel is várják, szaunalepedőt pedig térítésmentesen biztosítanak.

A maximális létszám 30 fő, ezért előzetes bejelentkezés szükséges a szaunavilág recepcióján, vagy a 76/441-363-as telefonszámon. A szaunaestre a belépő – a fürdőbe és a szaunába váltott napijegyen felül – 800 forintba kerül.

A fürdőben minden hónapban éjszakai fürdőzést is rendeznek, ezeken a napokon éjfélig tartanak nyitva. Ebben a hónapban március 18-án, azaz szombaton lesz Tavaszváró Éjszakai Fürdőzés. A jó hangulatról és a zenéről DJ gondoskodik, szaunaprogramokon is részt lehet venni. Sőt, az este folyamán a termálmedencében ülve egy vígjátékot is végignézhetnek a vendégek.

Tisza-parti uszoda jacuzziA Tisza-parti Gyógy- és Élményfürdő népszerű akciója a Termál Szerda. Ennek keretében szerdánként mindössze 1000 forintba kerül a fürdőbelépő, továbbá a fürdő pizzériája is 50 százalékos kedvezményt biztosít az ételek árából. A Termál Szerda ünnepnapokon – azaz március 15-én – ugyan nem érvényes, de a hónap többi szerdáján élhetünk a kedvezményes lehetőséggel.
A fenti programokról és akciókról ide kattintva a fürdő honlapján olvashat további részleteket.

A fürdő minden nap reggel 9-től 22 óráig várja a vendégeket (pénztárzárás 21 órakor), így akár egy fárasztó munkanap után is érdemes lehet felkeresni.

Tiszakécske gyermekmedenceAkik távolabbról érkeznek Tiszakécskére, azoknak a szállás miatt sem kell aggódniuk, ugyanis a fürdő mellett található a négycsillagos Barack Thermal Hotel & Spa.

Tiszakécske Barack HotelA szálloda kedvező csomagajánlatokat kínál, amelyek a fürdőbe és a szaunavilágba szóló belépőt is magukban foglalják. A szálloda által összeállított csomagok közé tartozik a „Tavaszi Barack”, ami március 12. és június 15. között foglalható, legalább 2 éjszakás tartózkodás esetén.

A csomagajánlat félpanziós ellátást, 1000 forint értékű wellness-kupont, korlátlan fürdő és szaunavilág használatot, korlátlan energetizált vízfogyasztást, fürdőköpenyt, strandtörölközőt, a parkolási díjat és a Wifi használatát is tartalmazza.

Amennyiben az ajánlat felkeltette az érdeklődését, akkor ide kattintva talál róla bővebb információt, illetve akár a szállást is lefoglalhatja.