• Több medencét érintő munkálatok lesznek a Széchenyi Gyógyfürdőben, de a Gellért, a Lukács és a Rudas fürdőkben is lesznek változások.

  • A Paskálban nem üzemel a kültéri szauna.

A következő hetekben a Budapest Gyógyfürdői és Hévizei Zrt. több fürdőjében is lesznek kisebb-nagyobb karbantartási munkálatok. Ezek egyik esetben sem érintik a teljes működését, magyarán nem zárnak be egyetlen napra sem a fürdők. Pusztán csak egyes medencékre, vagy részlegekre vonatkoznak ezek a munkálatok.

Gellért Gyógyfürdő: március 20-31. között szünetelnek az iszap-, a szénsav és a vízalatti vízsugármasszázsos kezelések. Akinek esetleg már kifizetett kezelése szól erre az időszakra, annak új időpontot adnak, vagy visszafizetik a kezelés árát.

Lukács Gyógyfürdő: március 20-24. között az élménymedence karbantartás miatt nem üzemel.

Paskál Fürdő: február vége óta a kültéri szauna – az épületrész felújítása miatt – nem üzemel.

Rudas Gyógyfürdő: egyes masszázsok nem lesznek elérhetők március 20. és április 10. között a vizes masszírozóhelyiséget érintő munkálatok miatt. Ez konkrétan a vizes-szappanos és a bőrradíros masszázsokat érinti.

Széchenyi Gyógyfürdő: több részletben tudják le a tavaszi karbantartásokat. Első körben március 20. és 31. között az élménymedence, majd április 3. és 7. között az úszómedence, végül április 10. és 14. között a termálmedence kerül sorra. Apróbb változást jelent, hogy március 8-15. között a társas gőz részleget már 19 órakor bezárják.

Széchenyi Gyógyfürdő