• Szeptemberben is érdemes felkeresni a kedvező belépőárakat kínáló Földesi Termálfürdőt; újranyitják a Zalaegerszegi Termálfürdőt; változott a Csiszta Fürdő nyitvatartása; eddig jó évet tudhat maga mögött a Bükfürdő Thermal & Spa.

  • Itt a heti termálfürdős hírösszefoglalónk, hogy ne maradjon le semmilyen fontos információról.

A szezonálisan üzemelő termálstrandok közül jó néhány mostanában fejezi be az idei működését. A Hajdúságban található Földesi Termálfürdő viszont a tervek szerint még szeptember végéig üzemelni fog. Nagyon jó kis hangulatos fürdőről van szó, itt megnézhet róluk néhány fotót, ráadásul a belépők ára is igen kedvező.

Jó hír a Zalaegerszegen élőknek, hogy a fedett termálfürdő hamarosan újra megnyitja kapuit. A Zalaegerszegi Termálfürdő a tanítási szünet elején ment „nyári szünetre”, azonban a korábbi ígéreteknek megfelelően a jövő héten újranyitnak.

A cserkeszőlői fürdő még a nyár közepén hirdetett egy egész jó akciót, aminek keretében a hét egyes napjain 40 százalékos árengedményt biztosítanak a jegyárakból. Ezt a kedvezményt most kibővítették és meghosszabbították, itt olvashat róla további részleteket.

Szeptember elsejétől változik a buzsáki Csiszta Fürdő nyitvatartási ideje. Ezzel párhuzamosan pedig módosul a fürdőhöz vezető kisvasút menetrendje is. A mostani nyitvatartás, illetve menetrend november végéig lesz érvényben.

Eddig egész jó éve volt a Bükfürdő Thermal & Spa fürdőnek. Erről Gajda Tibor, a Büki Gyógyfürdő Zrt. igazgatóságának elnöke beszélt a helyi televíziónak. A fürdő idén megtermelt nyereségéből számos fejlesztés megvalósítanának a jövő évi szezonra. Itt olvashat erről.

Veszélyben a Mira gyógyvíz? Aggasztó híreket hallani a palackozva forgalmazott gyógyvízről.

Vannak olyan esetek, amikor nem tilos a gyógyvizes medencék látogatása, de azért nem árt némi óvatosság. Itt tudhat meg többet azokról a betegségekről, amelyek ebbe a körbe tartoznak.

Hajdúsági Földes község termálfürdője

Olvassa el az előző heti fürdős hírösszefoglalónkat is.