• Néhány egész évben működő termálfürdőnek ezen a héten bővült a nyitvatartási ideje; egyes szezonális fürdőket pedig a napokban nyitottak újra; az egyik termálfürdő árstopot hirdetett és adunk tippet azoknak is, akik kifejezetten olcsó belépőjegyet kínáló fürdőket keresnek.

  • Itt a heti fürdős hírösszefoglalónk, hogy ne maradjon le semmilyen fontos információról.

Ezen a héten is jó néhány termálstrand (újra)nyitásáról be tudtunk számolni. Ezek közé tartozott, hogy megnyitotta kapuit a Tapolcai Strandfürdő és a mezőberényi Kálmán Fürdő. Utóbbi minősített gyógyvízzel is rendelkezik.

Csütörtök óta az Ormánságban található kis barátságos termálfürdő is várja a vendégeket, a belépők ára továbbra is nagyon kedvező. Illetve szintén a hét fontos történései közé tartozott, hogy megnyitották a Bihar Termálliget fürdő felújított és kibővített fedett részlegét.

A Balatonhoz közeli Buzsákon működő Csiszta Fürdő egész évben üzemel, de szezononként változik a nyitvatartási idejük. Június elseje óta később zárnak, valamint a termálfürdőhöz vezető kisvasút menetrendje is egy plusz vonatpárral bővült.

A Mezőcsáti Termálfürdőnek is változott a nyitvatartása, de náluk ez azt jelentette, hogy nem heti három nap, hanem heti hat napon át tartanak nyitva. A felújítását követően 2021-ben átadott fürdő a nyári időszakban csak hétfőnként van zárva.

Még a pünkösdi hosszú hétvégén nyitották meg a Földesi Termálfürdőt. Pusztán három medence jelenti a választékot, de cserébe a jegyáraik is nagyon kedvezőek. Itt tudhat meg többet a Hajdúszoboszló közelében fekvő fürdőről.

A Zalakarosi Fürdő kedvelőinek jó hír, hogy náluk az idei főszezonban nem fognak emelkedni a belépőjegyek árai. Ráadásul idén nyáron is gazdag programkínálattal várják a fürdőzőket.

Mi a különbség a gyógyfürdő és a termálfürdő között? Itt találja erre a választ.

Berettyóújfalui Bihar Termálliget fedett fürdője

Olvassa el az előző heti termálfürdős hírösszefoglalónkat is.