• Nyugat-Magyarország kedvelt fürdője tovább erősíti családbarát pozícióját azáltal, hogy a nyári főszezonra nem emeli meg a belépőjegyek árait.

  • Az idei nyáron is gazdag programkínálattal várják a Zalakarosra érkező fürdővendégeket.

Az energiaválság a Zalakarosi Fürdőt sem kerülte el, azonban kiaknázva a gyógyvízben rejlő lehetőségeket az idei évtől geotermikus energiával fűtik az épületeket. A beruházás csaknem 200 millió forint saját forrásból valósult meg.

Az idei strandszezonra készülve számos aktuális és korábban elmaradt karbantartási munka végére sikerült pontot tenni. 500 négyzetméteren burkolatcsere, több ezer négyzetméteren pedig festési munkálatok valósultak meg. A természeti környezet megőrzése érdekében és a fenntarthatóság jegyében 36 facsemetét ültettek.

Új attrakciófejlesztések is megvalósultak, amely új célcsoport megszólítását tették lehetővé és amelyhez színes nyári programkavalkád lehetősége kapcsolódik. A sport medence korábbi funkciója mellett egy új élményelemmel lett gazdagabb. A vízi élménypark aktív szórakozást kínál kicsiknek és nagyoknak egyaránt. A medence partján elhelyezett babzsákfotelek és teak fából készült pihenőágyak a tengerparti életérzést hozzák el Zalakarosra – olvasható a fürdő közleményében.

Idén is több mint 25 medence és 14 hektárnyi csodás zöld park várja a Zalakarosra látogatókat. A nyári programkavalkádban a család minden tagja számára szórakozási lehetőséget nyújtanak: conga show, óriásbuborék show, csúszdaverseny, box bemutató, strandfoci, vízi karate, zenés és táncos események és gyermekanimációs programok hada.

Zalakaros élménymedence nyáron

A Zalakarosi Fürdő új jelmondata: „januári árakon júliusban”. Ez azt jelenti, hogy a nyári strandszezon kezdetével sem változnak a jegyáraik. Az áremelés elkerülésével nem titkolt célja a fürdőnek, hogy a zalakarosi életérzést mindenki a saját bőrén tapasztalhassa meg.

Zalakaros Fürdő élménymedence