• Lesz minden, mint a búcsúban, családi programoktól kezdve az éjszakai fürdőzéseken át a sztárfellépőkig bezárólag.

  • Bereczki Zoltán, Peter Sramek és Radics Gigi is fellép egyes fürdőkben.

Budapest: június 24-én, szombaton nyárindító strandparty lesz a Palatinus fürdőben. Gyerekprogramokkal, akrobatikus sportbemutatókkal várják egész nap a vendégeket, délutántól pedig DJ gondoskodik a jó hangulatról.

Cegléd: fergeteges medencés buli lesz június 24-én a Ceglédi Gyógyfürdőben. A zenét DJ biztosítja és extra hosszú nyitvatartással készülnek, hiszen a program 20 órától egészen éjjel 2-ig tart.

Gyomaendrőd: június 24-én és 25-én családi hétvége lesz a Liget Gyógyfürdőben. Napközben ugrálóvárral, kézműves- és gyerekfoglalkozásokkal várják a vendégeket. Szombaton 19 órától Peter Sramek fog fellépni, majd éjszakai fürdőzés is lesz 22 óráig. Vasárnap 14 éves korig ingyenes a belépés.

Igal: június 25-én családi vasárnap lesz az Igali Gyógyfürdőben. Erre a napra gyerekműsorral, ugrálóvárral, trambulinnal, játszóházzal, arcfestéssel, lufihajtogatással, kézműves foglalkozásokkal készülnek. 10 éves kor alatt a belépés ingyenes.

élménymedencék az Igali Gyógyfürdőben

Kisvárda: június 23-án, most pénteken éjszakai fürdőzést tartanak az Aquacinema fürdőben. A 20 órától éjfélig tartó programra 2800 forintba kerül a belépőjegy.

Mórahalom: éjszakai strandpartyt rendeznek június 23-án a Mórahalmi Gyógyfürdőben. Szaunafelöntésekkel, tűztánc show-val és éjfélig tartó nyitvatartással várják a fürdőzőket.

Nyíregyháza: június 23-tól kezdődően minden pénteken és szerdán éjszakai fürdőzést tartanak a sóstógyógyfürdői Parkfürdőben. Az esti program mindkét nap 21 órától éjjel 2-ig tart.

Orosháza-Gyopárosfürdő: június 24-én zenés éjszakai fürdőzést tartanak Gyopárosfürdőn. 19 és 23 óra között a Parkfürdő kültéri medencéi állnak a vendégek rendelkezésére.

Püspökladány: június 23-án, most pénteken éjszakai fürdőzés lesz a Sárrét Kincse Gyógyfürdőben. A zenés program 20 órától éjfélig tart, a belépő ára pedig mindössze 1000 forint.

Tamási: rendhagyó módon most szombaton tovább lesz nyitva a Tamási Termálfürdő. Ezen a napon éjfélig tart a fürdőzés és nem maradnak el a megszokott pénteki és szombati szaunaprogramok sem.

Tiszakécske: a nyár folyamán számos programmal várja vendégeit a Barack Gyógy- és Élményfürdő. Az előttünk álló hétvégén strandfoci bajnokságot tartanak és két sztárvendég is fellép a fürdőben. Szombaton Bereczki Zoltán, vasárnap Radics Gigi, mindketten 15 órától kezdődően.

Idén is lesz Pölöskei Strand Roadshow Czanik Balázzsal. Az országos, több termálfürdőt is érintő programsorozatról itt olvashat bővebben.