• Akár egynapos kirándulást, akár hosszabb nyaralást tervezünk, érdemes számításba venni a Tisza ölelésében fekvő Tiszakécskét.

  • A Barack Thermal Resort fürdő- és szállóvendégei idén nyáron külön díj fizetése nélkül és korlátlanul használhatják a csúszdaparkot.

A Dél-alföldi régió egyik kedvelt üdülőhelyének számít Tiszakécske, ami nem véletlen. A kisvárosban úgy pihenhetünk természetközeli helyen, hogy közben nem kell leadnunk az igényeinkből, mert itt színvonalas kikapcsolódási, fürdési és szálláslehetőségek várnak ránk.

A Barack Thermal Resort 2020 nyarán egy vadonatúj csúszdaparkkal bővült. Az idei nyár újdonsága, hogy ennek a használatáért nem kell külön díjat fizetni. A fürdőbe szóló belépőjegyek már magukban foglalják a csúszdapark korlátlan használatát. A szállóvendégek pedig amúgy is ingyen vehetik igénybe a 10 medencés fürdő szolgáltatásait, s most ebbe a csúszdapark is beletartozik. Mindez független attól, hogy a komplexum szállodájában, apartmanjaiban, vagy kempingjében foglalnak-e szállást.

Az egész napos fürdőzés, csúszdázás a család minden tagja számára remek nyári kikapcsolódási lehetőséget jelent. Ugyanakkor a nyugalmat keresők is megtalálhatják a számításukat, hiszen egy színvonalas szaunavilág is a kínálat része. Itt ötféle szauna, továbbá gőzkabin, sókamra, tepidárium mellett egy igazi stresszűző kuriózum, a homokfürdő pihenő is a vendégek rendelkezésére áll.

Érdemes azt is tudni, hogy a Barack Thermal Resortban a napágyakra, napernyőkre sincs gondunk, hiszen ezek is díjmentesen használhatók.

Tiszakécskén a Barack Thermal Resort csúszdaparkja

Bár az üdülőkomplexumon belül minden fontos szolgáltatást megtalálhatunk, mégis érdemes innen kimozdulni és felfedezni a környéket. Tiszakécskén néhány évvel ezelőtt adtak át egy új, 14 méter magas kilátót, a Holt-Tisza partján egy cölöpökön álló tanösvényt járhatunk végig, két évvel ezelőtt megújult és újra jár a tiszakécskei kisvonat is, ami nyáron minden nap közlekedik. Ráadásul egy tiszai szabadstrandja is van a településnek.

kisvonat Tiszakécskén

Aki szereti a programokat, annak megéri a nyári hétvégékre időzítenie a Tiszakécskei látogatását, vagy nyaralását. A következő hétvégéken ugyanis a Barack Thermal Resortban strandfoci bajnokság, kölyök fesztivál, éjszakai fürdőzés is lesz, valamint számos sztárvendég is fellép. Utóbbiak közé tartozik Bereczki Zoltán, Radics Gigi, Kamarás Iván, Szabó Ádám, Peter Sramek, Csordás Tibi, továbbá az Ámokfutók és az Irigy Hónaljmirigy.

A több napig maradó vendégeket széles szálláskínálat várja. Az 50 szobás, négycsillagos Barack Thermal Hotel & Spa, a felújított Thermal Apartmanok, az exkluzív Natura Apartmanok és a Thermal Camping.

Akik június 30-ig lefoglalják a szállásukat júliusra, azok előfoglalási kedvezményt vehetnek igénybe. A FORRO15, illetve az apartmanok esetén a FORROAP15 kódok használatával 15 százalékos kedvezményben részesülnek a szállásdíjból. Az ajánlat minimum 2 éjszakás foglalás esetén érvényes.

nádirigó tanösvény Tiszakécskén

A cikk megjelenését a Barack Thermal Resort támogatta.