• Több helyen is éjszakai fürdőzéssel készülnek erre a hétre.

  • Elindul a nagy nyári strandi roadshow és gyerekprogramokból sem lesz hiány.

Beremend: zenés éjszakai fürdőzés lesz július elsején, most szombaton a Beremendi Strandfürdőben. Magyarország legdélebbi fekvésű strandján a 20 órakor kezdődő programra a belépőjegy mindössze 500 forintba kerül.

Bogács: július 2-án a Czanik Balázs-féle strandi roadshow a Bogácsi Gyógyfürdőbe látogat. Nyereményjátékokkal, szörpkóstolással, frissítő edzéssel várják a vendégeket.

Debrecen: július 1-jén, szombaton éjszakai fürdőzés lesz az Aquaticum Strandfürdőben. Az esti zenés program 19 órától éjfélig fog tartani.

Miskolctapolca – Barlangfürdő: július 1-jén, szombaton éjszakai fürdőzés lesz a Miskolctapolca Barlangfürdőben. Az este folyamán három tematikus szaunaszeánszot is tartanak. A 19:30 és 23:30 közötti programra az esti belépő 4100 forintba, a szaunaestre is érvényes jegy 5650 forintba kerül.

Miskolctapolca – Ellipsum strandfürdő: július 1-jén a Pölöskei Szörp és Czanik Balázs közös roadshow-jának első állomása az Ellipsum fürdő strandja (korábbi nevén Miskolctapolcai Strandfürdő) lesz. Nyereményjátékokkal, szörpkóstolással, frissítő edzéssel várják a fürdőzőket.

Mórahalom: július 2-án, azaz most vasárnap strandparty lesz a Mórahalmi Gyógyfürdőben. Zenékkel, koktélokkal, játékokkal, nyereményekkel készül a fürdő erre a napra.

Nagyatád: június 30-án, pénteken éjszakai fürdőzést rendeznek a Nagyatádi Termálstrandon. A zenés fürdőzés 19 órától egészen éjfélig tart. Az éjszakai jegy 2000 forintba kerül, a napi belépők mellé váltható esti kiegészítő belépő ára pedig 1500 forint.

Nagykáta: az idei strandszezon első éjszakai fürdőzését most szombaton tartják a Nagykátai Gyógy- és Strandfürdőben. A program 20 órakor kezdődik és egészen éjfélig tart. Az esti fürdőjegy ára 2500 forint.

Ráckeve: az Aqua Land Termálfürdőben nem maradnak el a megszokott heti programok. Azaz péntekre és szombatra esti mozizással készülnek és minden egyes nap szaunaprogramokat is tartanak.

Az egészségügyi dolgozók napja alkalmából június 30-án (pénteken) 50 százalékos kedvezményt biztosítanak a Komplex Zóna belépőjegyek árából a Magyar Egészségügyi Szakdolgozói Kamara tagjai számára. A kamarai taggal együtt érkező plusz egy fő számára is érvényes lesz a kedvezmény. Ezen felül a ráckevei Szakorvosi Rendelőintézet munkavállalói a hétvége folyamán ingyen látogathatják a strandot.

Tiszakécske: a Barack Gyógy- és Élményfürdőben ezen a hétvégén Kölyök Fesztivált tartanak. Szombat reggel kölyök strandfoci bajnokságot rendeznek. Szombat délután bábszínházzal szórakoztatják a gyerekeket, vasárnap délután pedig az Alma együttes fog fellépni. Sőt, mindkét napon tűzoltóautóval is várják a legfiatalabb fürdővendégeket.

Túrkeve: éjszakai fürdőzés lesz július elsején a Túrkeve Termálfürdőben. A kinti gyógymedence 23 óráig, az élménymedence éjfélig lesz nyitva. A zenés fürdőzésre az esti belépő 1800 forintba kerül, a meglévő napijegyek mellé pedig 1000 forintért váltható kiegészítő jegy.

Vásárosnamény: július elsején, most szombaton éjszakai fürdőzést rendeznek a Szilva Termálfürdőben. A 20:30-tól 0:30-ig tartó esti programra 2000 forintba kerül a belépőjegy.