• A nyári tanítási szünet első hétvégéjére több fürdő is zenés strandpartyval készül.

  • A gyerekeknek szóló akciók, esti fürdőprogramok is elcsíphetők a következő napokban.

Berekfürdő: június 17-én, 20 órától éjfélig utcabál lesz a Berekfürdői Gyógy- és Strandfürdő előtti téren. A zenét DJ Robby biztosítja.

Bükfürdő: „kitűnő hétvége” néven hirdetett akciót a Bükfürdő Thermal & Spa. A kitűnő általános iskolai bizonyítvánnyal rendelkező gyerekeknek csak 100 forintba kerül a fürdőbelépő június 16-án, 17-én és 18-án, azaz péntektől vasárnapig. Az akcióról minden további információt megtalál a fürdő weboldalán.

Eger: nyárindító strandparty lesz június 18-án, vasárnap délután az Egri Termálfürdőben. DJ-vel, nyári slágerekkel várják a fürdőzőket.

Hajdúnánás: most szombaton, június 17-én éjszakai fürdőzést rendeznek a Hajdúnánási Gyógyfürdőben. A zenét DJ biztosítja és habparty is lesz a 20 órától éjjel 1-ig tartó program során. Az esti fürdőbelépő 3000 forintba, a szaunába is érvényes esti jegy 3800 forintba kerül.

Martfű: június 16. és 18. között szezonnyitó fürdőnapokat tart a Martfű Termál Spa. Számos programmal készülnek a hétvégére, köztük ugrálóvárral, arcfestéssel, vízi tornával, szaunaszeánszokkal. Szombaton 17 órától Bruti strandup estje tekinthető meg, majd éjfélig tartó fürdőzéssel zárják a napot.

Miskolctapolca: ezen a szombaton is éjszakai fürdőzést tartanak a Miskolctapolca Barlangfürdőben. A program 19:30-tól 23:30-ig fog tartani. Az esti fürdőjegy 4100 forintba, a szaunaestre is érvényes belépő 5650 forintba kerül.

Mórahalom: június 17-én, szombaton szezonnyitó strandparty lesz a Mórahalmi Gyógyfürdőben. 11 és 17 óra között koktélokkal, strandzenékkel, játékokkal, nyereményekkel szórakoztatják a fürdőzőket.

Ráckeve: nyáron is folytatódik az Aqua Land Termálfürdő filmvetítéssel egybekötött éjszakai programja, az Aqua Cinema. Pénteken 21 órától, szombaton 21 órától és 22:50-től kezdődnek filmek a szabadtéri Caracalla medence partján. Az esti programra a napközben megváltott belépőjegyek is érvényesek.

Sárvár: éjszakai fürdőzéssel készül erre a hétvégére a Sárvári Gyógy- és Wellnessfürdő. Szombaton a 18 óra és éjjel 1 közötti fürdőzésre az esti belépő 3500 forintba, a napi jegy mellé váltott kiegészítő belépőjegy 1800 forintba kerül.

Tiszaföldvár: június 17-én rendezik az I. ColorFest – UV Karnevált a Tiszaföldvári Strandfürdőben. Sörponggal, koktélokkal várják a vendégeket, a zenéről pedig DJ-k gondoskodnak, valamint éjszakai fürdőzést is tartanak. A belépő elővételben 1500 forintba, a helyszínen 2500 forintba kerül.

Vásárosnamény: nyárindító élőzenés éjszakai fürdőzés lesz a Szilva Termálfürdőben június 17-én, azaz most szombaton. A 20:30 és 0:30 közötti programra 2000 forintba kerül a belépő.