• Egész jó kínálattal készülnek erre a hétre a fürdők, éjszakai fürdőzésekkel, szaunaprogramokkal várják a vendégeket.

  • Hétköznapi árengedmény és nyári gyógyászati akció is elérhető egyes helyeken.

Hajdúszoboszló: nemrég már említettük, hogy június 8-án megnyitják a Hungarospa strandján található Prémium Zónát. Június 15-ig a Prémium Zónába szóló kiegészítő jegy 50 százalékos kedvezménnyel, 3250 forintért vásárolható meg. Ezen felül június 10-én, szombaton a Wellness Világnapja alkalmából, 14 és 15 órai kezdettel szaunaszeánszokat tartanak az Aqua-Palace élményfürdőben.

Kaposvár: június 10-én megnyitják a Virágfürdő strandját és a nyitó hétvégén, azaz szombaton és vasárnap 30 százalékos kedvezménnyel vásárolhatók meg a strandfürdőbe szóló belépők. Egy gyógyászati akciót is hirdetett a fürdő. 6 nap alatt 24 kezelés 9000 forintért vehető igénybe, a kezelések előtt szükséges orvosi vizsgálat díja 3500 forint. A fürdőkúrára június 12. és 23. között lehet jelentkezni.

Kisvárda: ahogy nemrég írtuk, június 9-én újranyit az Aquacinema fürdő. A külső medencék lesznek elérhetők, egyelőre még a csúszdapark nélkül. Június 11-re egy különleges szauna partyval készülnek, 15 és 19 óra között öt szaunaprogramon vehetnek részt a vendégek.

Makó: június 10-én szezonnyitó programokat tartanak a Hagymatikum fürdőben. A vendégeket kreatív sarokkal, kézműves foglalkozásokkal, tematikus szaunaprogramokkal, zenés programokkal, 19:30-tól pedig éjszakai fürdőzéssel várják.

Miskolctapolca: ezen a szombaton, azaz június 10-én ismét szaunaesttel egybekötött éjszakai fürdőzés lesz a Miskolctapolca Barlangfürdőben. A 18 és 22 óra közötti programra az esti fürdőbelépő 4100 forintba, a szaunaprogramokra is érvényes jegy 5650 forintba kerül.

Ráckeve: az Aqua Land Termálfürdőben most pénteken és szombaton is megtartják a szokásos mozizással egybekötött éjszakai fürdőzést. Egyébként szombat este nemcsak filmet, hanem a Bajnokok Ligája döntőjét is megnézhetik a fürdővendégek. A fürdő programjairól a honlapjukon tájékozódhat.

Szentes: június 10-én nyárindító bulit tartanak a Szentesi Üdülőközpontban. Többek között kötélugró bemutatóval, gyerekműsorral, sörivó versennyel, vízibomba csatával, karatebemutatóval, arcfestéssel és a Pom-Pom együttes fellépésével várják az érdeklődőket.

Szigetvár: június 10-én, szombaton éjszakai fürdőzés lesz a Szigetvári Gyógyfürdőben. A 20 órától éjfélig tartó programra 3000 forintba kerül a belépő, Szigetvár kártyával viszont csak 1800 forint az esti jegy.

Tiszakécske: a Barack Thermal Resort már publikálta a gazdag nyári programkínálatát. Itt nézhetik meg, hogy melyik hétvégére milyen rendezvénnyel készülnek, illetve milyen sztárfellépők teszik tiszteletüket a fürdőben.

Túrkeve: hétfőtől csütörtökig 20 százalékos kedvezménnyel kínálja a belépőket a Túrkeve Termálfürdő. Június 9-én, pénteken pedig a motoros találkozóhoz kapcsolódva éjszakai fürdőzést rendeznek. A kinti gyógymedence 23 óráig, az élménymedence éjfélig lesz nyitva.