• Idén szeptember 3-ig lesz nyitva a hajdúszoboszlói Hungarospa strandjához tartozó Prémium Zóna.

  • Az exkluzív hangulatú fürdőrész egy hétig kedvezményes kiegészítő belépővel látogatható.

A hajdúszoboszlói Hungarospa fürdőkomplexum legújabb egységének számít a Prémium Zóna. Ezt a strandfürdő területén belül alakították ki és 2021 nyarán adták át, azaz ez lesz a harmadik szezonja.

A szabadtéri medencés Prémium Zóna szezonálisan üzemel, nagyjából egy-egy hónappal később nyitnak és előbb zárnak, mint maga a strandfürdő. A nyitásra idén június 8-án, azaz most csütörtökön kerül sor és szeptember 3-ig fog üzemelni a fürdőegység.

Az exkluzív szabadtéri wellness fürdőn belül több, különleges kialakítású medence található. A Plitvice medencében sziklás vízesés, pezsgőágyak, masszázselemek segítik az ellazulást. A hullámzó vizű Tahiti medence vízi bárjában akár trópusi koktélokat is kóstolhatnak a fürdőzők. Az Amazonas medence emeletes jacuzzi tölcséreiben különleges panoráma tárul a vendégek elé, a pezsgőmedencék alatt sodrófolyó is helyet kapott. A legkisebbeket pedig egy gyermekmedencével várják.

Hungarospa Prémium Zóna fürdőegység

A Prémium Zóna az indulása óta külön kiegészítő belépővel látogatható – hasonlóan a Hungarospa aquaparkjához. Azaz a strandbelépőt mindenképpen meg kell vásárolni és ezen felül váltható jegy a Prémium Zónába. A június 8. és 15. közötti időszakra egy nyitási akciót hirdettek, így ebben az időszakban a kiegészítő jegy féláron, 3250 forintért vásárolható meg.

Mit jelent ez konkrétan? Június 15-ig egy felnőtt strandfürdő belépő 4300 forintba, nyugdíjasoknak 3600 forintba, diákoknak 3500 forintba kerül. Tehát például egy felnőtt strand és Prémium Zóna belépőért az első héten 7550 forintot kell fizetni. Nyilván ez így sem egy filléres ajánlat, de mégis jóval olcsóbb, mint amennyibe majd a főszezonban kerül.

Hungarospa Prémium Zóna fürdő pálmafákkal

Itt megnézhetnek egy rövid videót a Prémium Zónáról: