• A héten két fürdőben is nyugdíjas találkozót tartanak, Igalon Gergely Róbert lesz a sztárvendég.

  • Egy jó gyógyászati akciót is el lehet csípni és éjszakai fürdőzések is lesznek.

Balmazújváros: még június 15-ig érvényes a Kamilla Gyógyfürdő gyógyászati akciója. Az eddig az időpontig felíratott és beregisztrált fürdőgyógyászati kúrák esetén az egy kezelésre jutó költség mindössze 350 forint. (Napi négy kezelés esetén tehát 1400 forint). Akik június 15-ig elkezdik a kezeléseket, azok 1000 forintos áron válthatnak szauna kiegészítő belépőt.

Berekfürdő: ezen a héten szombaton és vasárnap szaunafelöntésekkel várja vendégeit a Berekfürdői Gyógyfürdő. A felöntések mindkét nap 11, 12, 14, 15, 16 és 17 órakor kezdődnek. Sőt, ezen a két napon 13 órától aquafitnesst is tartanak.

Hajdúszoboszló: a Hungarospa akciója majd a jövő héten indul, de érdemes róla jó előre tudni. A strandfürdő területén található Prémium Zónába szóló kiegészítő belépők ugyanis féláron vásárolhatók majd meg. Ez 3250 forintos jegyárat jelent a strandbelépőn felül. Az akció június 8. és 15. között érvényes.

Igal: június 2-án, pénteken nyugdíjas találkozót rendeznek az Igali Gyógyfürdőben. Az ország minden részéről érkező nyugdíjas csoportok színpadi programokkal szórakoztatják a vendégeket, 16 órától pedig Gergely Róbert lép fel a fürdőben. (Ezen a napon a megszokottnál nagyobb vendégforgalom várható a gyógyfürdőben, így aki ezt nem szereti, annak érdemes máskor ellátogatnia Igalra).

Karcag: június 3-án és 4-én az Akácliget Fürdőben tartják a IX. Karcagi Országos Nyugdíjas Fesztivált. A fürdőzőket mindkét nap szórakoztató programok várják.

Makó: még június 30-ig érvényes a Hagymatikum fürdő bérletakciója. Ebben az időszakban a 10+2 alkalmas bérletek árából 10 százalékos kedvezményt biztosítanak.

Marcali: június 3-án, azaz most szombaton szezonnyitó party lesz a Marcali Városi Gyógyfürdőben. Kölyökparádéval és főzőversennyel várják a vendégeket. Ezen a napon 14 év alattiak ingyen látogathatják a fürdőt, a felnőtt belépő pedig csak 1100 forintba kerül.

Miskolctapolca: éjszakai fürdőzés lesz június 3-án a Miskolctapolca Barlangfürdőben. Az esti fürdőbelépő 4100 forintba, a szaunaestre is érvényes jegy pedig 5650 forintba kerül.

Mórahalom: akik a mórahalmi fürdő webshopjában korkedvezményes, vagy diák belépőt vásárolnak szauna használattal, azok 1000 forint kedvezményt kapnak. Így a nem kiemelt időszakban 2800 forintba, kiemelt időszakban 3000 forintba kerül a belépőjegy. A kedvezmény igénybevételéhez a SUMMER23 kódot kell használni. Az akció június 1. és 30. között érvényes.

Vásárosnamény: habpartyval egybekötött éjszakai fürdőzés lesz június 3-án a Szilva Termálfürdőben. A 20:30-tól 0:30-ig tartó programra a belépő 2000 forintba kerül.