Marcali termálfürdőA Marcali Fürdő és Szabadidőközpont 2003-ban nyitotta meg kapuit. A somogyi település fürdője az elmúlt években komoly fejlesztéseken esett át, fedett résszel, élménymedencékkel bővült.

Település és fürdő

A 11 ezer fős kisváros, a Balatontól 14 kilométerre délre. A településen jelentős múltra tekint vissza a tejipar, korábban a Danone, jelenleg a Sole-Mizo túró rudijait gyártáják a városban. Marcali a fiatalabb fürdőhelyek közé tartozik, az egész éves nyitvatartásra csak 2009-ben nyílt lehetőség, amikor fedett résszel bővült a termálstrand. A fürdő a város északi részén, egy 80 ezer négyzetméteres parkban található.

Gyógyhatás

Jelentős ásványianyag tartalmú, alacsony keménységű, nátrium-hidrogén-karbonátos, fluoros gyógyvíz tör a felszínre Marcaliban. A víz reumatikus, idegrendszeri és nőgyógyászati betegségek esetében lehet hatékony.

Szolgáltatások

Marcali termálfürdő területén több játszótér, teniszpálya, strandröplabda, kézilabda, valamint kosárlabda pálya, szauna, gőzkabin található. Időnként éjszakai fürdőzéseket is szervez az üzemeltető.

Négy szabadtéri és négy fedett medence található a komplexumban. A legújabb, 200 négyzetméteres kültéri gyógymedencét 2010-ben adták át, amely élményelemekkel is rendelkezik.

A Marcali Fürdő belépőjegyeinek árait ide kattintva találja!

Elérhetőség

8700 Marcali, Rózsa utca 2./a

Telefon: +36-85-515-200

weboldal

Nagyobb térképre váltás