• A vasárnapi gyermeknap alkalmából számos termálfürdő ingyenes belépési lehetőséggel, vagy jelentős kedvezménnyel várja gyerekeket.

  • Több fürdőben is találkozhatunk sztárfellépőkkel, de napközbeni, valamint esti programokból sem lesz hiány.

Balmazújváros: május 28-án szaunaprogramokkal egybekötött éjszakai fürdőzés lesz a Kamilla Gyógyfürdőben. A 20 óra és éjjel fél 1 közötti programra a fürdőbelépő felnőtteknek 2500 forintba, diákoknak és nyugdíjasoknak 2000 forintba kerül. A szaunába, illetve a szaunaszeánszokra is érvényes jegy ára 6000 forint. De nem csak éjszaka lesz érdemes ellátogatni a fürdőbe, ugyanis a gyermeknap alkalmából május 28-án a 14 év alattiaknak napközben ingyenes lesz a belépés. A gyerekeket ugrálóvárral, vízi tornával és vízi vetélkedővel is várják.

Bükfürdő: a gyereknap alkalmából május 28-án a helyi óvodába és általános iskolásba járó gyerekek, továbbá minden büki diák 100 forintért válthat fürdőbelépőt. Ráadásul május 27-én 16 órától az InciFinci cirkusz, május 28-án 14 órától Paprika Jancsi bábszínháza, valamint a csepregi fúvósok lépnek fel a büki fürdőben.

Cegléd: május 27-én, 12 órakor a hullámmedence kivételével megnyitnak minden strandi medencét. Május 28-án pedig gyermeknap alkalmából minden 14 év alatti ingyen látogathatja a ceglédi fürdőt.

Debrecen: május 27-én megnyitják az Aquaticum strandfürdőjét. A háromnapos hosszú hétvége során gyermeknapi programokat is tartanak. Ezek között lesz rádiós kitelepülés, mesezenekar koncertje, csillámos testfestés és kreatív foglalkozás, aqua zumba, aquafitness, vízi ügyességi játékok.

Gyomaendrőd: május 28-án gyermeknapi programokat tartanak a Liget Gyógyfürdőben. Ezen a napon 14 év alattiaknak ingyenes lesz a belépés. Minden belépőjegy mellé 2-t fizet 3-at kap fagyi kupont adnak. Továbbá szintén minden belépő mellé 1+1 kupon is jár, ami augusztus 31-ig használható fel. A fürdőben vasárnap ugrálóvár várja a gyerekeket, de kézműves foglalkozások, csillámtetoválás, hajfonás, kincskeresés és gyermekműsor is lesz.

Hajdúnánás: gyermeknapon, azaz május 28-án a 12 év alattiak ingyen léphetnek be a Hajdúnánási Gyógyfürdőbe. Erre a napra ugrálóvárral, lufibohóccal, arcfestéssel, csillámtetoválással készülnek. Ráadásul megnyitják a csúszdás medencét és a gyerekpancsolót.

Hajdúszoboszló: május 28-án minden 14 év alatti ingyen látogathatja a Hungarospa strandját, ahol 11 órától Gyuri, a lufibohóc várja a gyerekeket. 14 órától pedig Miki Mini Party is lesz.

Igal: a pünkösdi hétvégére is programokkal és sztárfellépővel készül az Igali Gyógyfürdő. Május 27-én, szombat délután zenés fürdőzés lesz a szabadtéri gyógymedencénél. Május 28-án, vasárnap 10 év alattiaknak ingyenes a belépés. A gyerekeket ugrálóvárral, trambulinnal, játszóházzal, arcfestéssel, kézműves foglalkozásokkal szórakoztatják ezen a napon. Szintén vasárnapi program lesz, hogy 14 órától zenés fürdőzés veszi kezdetét a kinti gyógymedencénél, ahol 16 órától Peter Sramek fog fellépni.

élménymedencék az Igali Gyógyfürdőben

Jászszentandrás: május 27-én, szombaton esti strandpartyt tartanak a Jászszentandrási Termálfürdőben. Az esti zenés fürdőzés 20 órától éjjel 2-ig tart, a sztárvendég pedig BEBE lesz. A belépő elővételben 2500 forintba, a helyszínen 3000 forintba kerül.

Kecskemét: május 28-án, 15 és 18 óra között gyermeknapi programkavalkádot tartanak a Kecskeméti Fürdőben. Akrobatikus bemutató, air track szőnyeg, lufifújás, jelmezes animátorok, csillámtetőválás várja a gyerekeket.

Komárom: a Brigetio Gyógyfürdőben is megünneplik a gyereknapot. Május 28-án 14 év alattiaknak ingyenes a belépés a strandra, a felnőtt kísérőjük pedig 50 százalékos árengedménnyel válthat belépőt. Bábszínházzal, játszóházzal, kézműves foglalkozásokkal várják az ünnepelteket, akik az új játékkal bővített játszóteret is kipróbálhatják.

Miskolctapolca: május 27-én, 18 és 22 óra között éjszakai fürdőzés lesz a Miskolctapolca Barlangfürdőben. Az este folyamán 3 tematikus szaunafelöntésen is részt vehetnek a vendégek. Az esti fürdőbelépő 4100 forintba, a szaunaestre is érvényes jegy pedig 5650 forintba kerül.

Ráckeve: május 27-én, szombaton nyit az Aqua Land Termálfürdő strandi része. Ez azt jelenti, hogy a csúszdapark kivételével minden kinti medence elérhető lesz, azaz a gyerekmedence, a meleg vizes családi élménymedence, a háromsávos úszómedence, a sportmedence, a termál élménymedence, a caracalla medence és a gyógyvizes ülőmedence is.

Programokból sem lesz hiány a hétvége három napján. Ezek közé tartoznak majd a szárazföldi és vízi animációs foglalkozások, az aquafitness, a gimnasztika, a dance aerobik zumba elemekkel. A jó hangulatról DJ gondoskodik, valamint pénteken, szombaton és vasárnap is lesz esti vízi mozi (utóbbi két nap a strandbelépő magában foglalja a mozizást is). Sőt, a hétvége mindhárom napján számos szaunaprogramot is tartanak. Két rendhagyó program is lesz ezen a hétvégén. Az egyik az Aqua Land Masters Day szombaton: speciális, egyedi programok, mesterkombinációk saját mesterek és vendégmesterek bevonásával. A másik a SzaunaSzeánsz szaunaestje, partneri együttműködésben, vendégmesterekkel.