• A héten különleges éjszakai fürdőzést tartanak Hévízen, de más fürdők is esti programokkal készülnek.

  • A szaunázás kedvelői is válogathatnak az esti és napközbeni szaunaprogramok közül.

Hajdúböszörmény: május 19-én, pénteken szaunaszeánszokat tartanak a Bocskai Gyógyfürdőben, a programok 17:30-tól kezdődnek. A három felöntésre érvényes jegy ára 2600 forint.

Hévíz: Holdfényfürdő néven éjszakai fürdőzés lesz május 19-én a Hévízi Tófürdőben. A vendégeket welcome drinkkel, ételkülönlegességekkel és a 70-es, 80-as, 90-es évek slágereivel várják. A belépő elővételben 6000 forintba, a rendezvény napján 6500 forintba kerül. A programról itt írtunk bővebben.

Kaposvár: május 20. és június 30. között egy kedvezménnyel várja vendégeit a Virágfürdő. A kombinált, illetve a nyári kombinált belépőjegy vásárlása esetén a szauna kiegészítő jegy árából 20 százalékos árengedményt biztosítanak.

Karcag: május 19-én éjszakai fürdőzésen vehetnek részt az Akácliget Fürdőbe látogató vendégek. Ezen a napon a termálfürdő éjfélig tart nyitva.

Miskolctapolca: május 20-án, azaz most szombaton éjszakai fürdőzés lesz a Miskolctapolca Barlangfürdőben. A 18 és 22 óra közötti program idején 3 szaunaszeánszot is tartanak. Az esti fürdőbelépő 4100 forintba, a szaunaestre is érvényes jegy pedig 5650 forintba kerül.

Mórahalom: a mórahalmi fürdő „anyák hónapja” kedvezménye még egészen május utolsó napjáig érvényes. Diák vagy kölyök belépő vásárlása esetén az anyukák számára csak 1400 forintba kerül a belépő. A kedvezmény hétköznapokon vehető igénybe.

Ráckeve: szerdán, pénteken, szombaton és vasárnap továbbra is éjszakai fürdőzésre és szaunázásra van lehetőség az Aqua Land Termálfürdőben, ettől a héttől kezdődően a többi nap a Fedett Fürdő és a Vitál Központ 20 órakor zár. Szintén a mostani héttől a délutáni standard szaunaprogramok mindig 17, 18 és 19 órakor kezdődnek. Péntekenként és szombatonként esti medencés mozizást tartanak, szombaton és vasárnap 16 órától pedig aquafitnessen is részt vehetnek a fürdővendégek. A pünkösdi hétvégére egy meglepetéssel is készül a fürdő, amiről itt írtunk.

Tamási: most pénteken és szombaton, azaz május 19-én és 20-án is szaunaprogramokat tartanak a Tamási Termálfürdőben. A szaunavilágban mindkét nap 17:30-kor, 18:30-kor és 19:30-kor kezdődnek a felöntések. Ráadásul szombaton, 13 és 18 óra között egy mobil szauna is a vendégek rendelkezésre fog állni, ahol a délután folyamán 4 szaunaprogramot tartanak.

Tiszakécske: májusban véget ér a Barack Gyógy- és Élményfürdő két kedvezménye. A Kedvező Hétköznapok akció keretében hétfőtől péntekig a délutáni belépőjegy árából 20 százalékos kedvezményt biztosítanak. A Termál Napok kedvezmény révén pedig hétfőnként és szerdánként 2500 forintba kerülnek a belépők, valamint a fürdő étterme is jelentős árengedményt kínál. Utóbbi akció a hónap utolsó hetében már nem vehető igénybe, azaz a jövő héten lehet még kihasználni.