• Jövő héten pénteken rendezik az idei első Holdfényfürdőt a Hévízi Tófürdőben.

  • A következő hévízi esti fürdőzésre majd szeptemberben kerül sor.

Még év elején írtuk, hogy 2023-ban is folytatódik a Holdfényfürdő nevű rendezvény Hévízen. Régebben rendszeresek voltak az éjszakai fürdőzések a Tófürdőben is, majd jó néhány évig nem tartottak ilyen esti programot. Hosszú szünet után 2021 szeptemberében rendezték meg az első, Holdfényfürdőnek elkeresztelt esti fürdőzést, ami egyből nagy sikert aratott.

A rendezvény népszerűségéhez hozzájárulhatott, hogy nem pusztán meghosszabbított nyitvatartással készültek, hanem mindig igyekeztek valamilyen különleges programmal is előállni. A vendégeket ételkülönlegességekkel várják, valamint korábban már volt élőzene, vagy éppen tavaly szeptemberben Dévényi Tibi bácsi gondoskodott a remek hangulatról. S úgy tűnik azzal is igyekeznek megőrizni a Holdfényfürdő különlegességét, hogy évente csak kétszer rendezik meg.

2023 első hévízi Holdfényfürdőjére május 19-én, azaz jövő pénteken kerül sor. A program 19 órakor kezdődik, a fürdőzésnek 22:30-kor lesz vége, a Tófürdőt pedig majd 23 órakor zárják. A vendégeket welcome drinkkel várják és most is lesznek ételkülönlegességek, valamint a szaunát is igénybe lehet venni.

A fürdőzőket a 70-es, 80-as és 90-es évek slágereivel fogja szórakoztatni DJ Belo, valamint az ABBA Sisters.

Az esti fürdőzésre csak 16 év felettieket várnak. A belépőjegy elővételben (május 18-ig) 6000 forintba, a rendezvény napján 6500 forintba kerül. Aki teheti, annak érdemes élnie az élővételi lehetőséggel, mert a Tófürdő esti kapacitása korlátozott. A következő Holdfényfürdőre négy hónapot kell várni, ugyanis szeptember 15-én, szintén egy pénteki napon kerül megrendezésre.

Hévíz éjszakai fürdőzés