• Szombaton indul a szezon a Tamási Termálfürdőben.

  • Megnyitják a szabadtéri medencék többségét, valamint a hét minden napján nyitva lesz a fürdő, de egyéb újdonságok is várhatók.

A Tamási Termálfürdő idén március 3-án nyitotta meg újra kapuit, immár az önkormányzati tulajdonú társaság üzemeltetésében. Eleinte pénteken és szombaton várták a vendégeket, majd húsvéttól kezdődően már vasárnap is nyitva tartottak. Ugyanakkor továbbra is csak a szaunavilág és az egyik kültéri termálmedence üzemelt.

A jó hír az, hogy szombattól, május 13-tól jelentősen bővül a fürdő nyitvatartása és medencekínálata is. Ettől kezdődően már a hét minden egyes napján várják a fürdőzőket, vasárnaptól csütörtökig 9 és 20 óra között, pénteken és szombaton 9-től 21 óráig.

Szombaton már a vendégek rendelkezésére fog állni a termálfürdő majdnem összes szabadtéri medencéje. Azaz két termálmedence, egy kültéri élménymedence, a 25 méteres úszómedence és pancsolómedence. A medenceválaszték a nyári tanítási szünettől a 33 méteres úszómedencével fog bővülni. Korábbi ígéretükhöz híven megnyitják a beltéri pancsolómedencét is, így a kisgyerekes családok rossz idő esetén egy fedett medencét is tudnak használni. Szintén újdonság, hogy wellness és gyógyászati szolgáltatások is elérhetővé válnak.

S természetesen továbbra is üzemel a szaunavilág, ahol hétvégente szaunaprogramokkal várják majd a vendégeket. Ugyanakkor a 2021-es tűzesetben károsodott épületrész – a többi fedett medence – továbbra sem használható.

a Tamási Termálfürdő főépülete

A felnőtt napi belépők ára nem változik, 4000 forintba kerül. Viszont újra váltható diák és nyugdíjas belépő 3400 forintért, gyermek jegy 2500 forintért, illetve délutáni, valamint családi belépőjegyek is. A helyi lakosoknak pedig minden jegytípusból kedvezményt biztosítanak.