• A közelgő hosszú hétvégére megnyitják az Aqua Land Termál- és Élményfürdő strandi részét.

  • Érdemes lesz pünkösdkor ellátogatni Ráckevére.

Bár az időjárás most még inkább az októbert idézi, mint a májust, de a hétvégétől kezdődően már fixen 20 Celsius-fok feletti maximumokat jósolnak a meteorológusok. S remélhetőleg a jó idő majd csak fokozódik a következő, pünkösdi hosszú hétvégén.

Mint a megtudtuk, erre számítanak a ráckevei Aqua Land Termál és Élményfürdőnél is. Ezért jó idő esetén az a tervük, hogy pünkösdre (május 27., 28., 29.) megnyitják a fürdőkomplexum szabadtéri strandját.

A Budapest központjától mindössze 50 kilométerre található fürdő ezért ideális úti cél lehet akár a kisgyerekes családoknak is. Az Aqua Land strandján ugyanis gyermekmedence, családi élménymedence, úszómedence, sportmedence, termálvizes medence és csúszdák várják a fürdőzőket.

Aqua Land strand Ráckevén

A gasztronómiai kínálatra sem lehet majd panasz, hiszen a Vízi Bár, az Ízek Utcája és a Tókert Csárda is a vendégek rendelkezésére áll. A fürdő egyik különlegessége a gazdag programkínálat, és pünkösdkor is kitesznek majd magukért. A medenceparton DJ biztosítja a zenét, animációs játékokat szerveznek a gyerekeknek, aquafitness is lesz, továbbá szaunaprogramokkal, éjszakai fürdőzéssel és vízi mozizással is készülnek. Természetesen az egész évben nyitva tartó fedett fürdő és a vitál központ is a fürdőzők rendelkezésére fog állni.

Aqua Land strandfürdő Ráckeve