• Több termálfürdő is éjszakai fürdőzéssel készül a hétvégére, de szaunaprogramból is széles a választék.

  • Jövő kedden nyugdíjas találkozó lesz a makói Hagymatikum fürdőben.

Bükfürdő: a nyugdíjasoknak érdemes kihasználni a Bükfürdő Thermal & Spa „senior szerda” nevű kedvezményét. Ez azt jelenti, hogy szerdánként a nyugdíjas belépőt vásároló vendégek egy 500 forintos kupont kapnak, amit a Café Siestában és a Bistro1-ben vásárolhatnak le (legalább 1000 forint értékű vásárlás esetén). Egész éves akcióról van szó, ami viszont a kiemelt időszakokban nem érvényes – legközelebb június 16. és augusztus 31. között lesz ilyen kiemelt időszak.

Debrecen: szombaton, május 13-án éjszakai fürdőzést tartanak az Aquaticum mediterrán élményfürdőben. A zenés esti program 19 órától éjfélig fog tartani. A napközben megváltott napijegyek erre is érvényesek, de 19 óra után külön belépő is váltható 4300 forintért.

Kaposvár: szezonzáró zenés éjszakai fürdőzést rendez a Virágfürdő május 13-án, most szombaton. Az esti fürdőbelépő felnőtteknek 2500 forintba, diákoknak és nyugdíjasoknak 1850 forintba kerül. Ugyanezeknek a jegyeknek az ára szaunahasználattal: 4050 forint, illetve 3100 forint.

Karcag: május 12-én, pénteken éjszakai fürdőzés lesz az Akácliget Fürdőben. A szabadtéri medencék éjfélig állnak a vendégek rendelkezésére.

Komárom: május 14-én, vasárnap szaunamaratont tartanak a Brigetio Gyógyfürdőben. 11:15-től 18:55-ig nyolc szaunaprogramon vehetnek részt a vendégek. A szaunabelépővel rendelkezők 900 forintért válthatnak belépőt az egyes szaunafelöntésekre.

Makó: május 16-án, azaz jövő kedden nyugdíjas találkozó és egészségnap lesz a Hagymatikum fürdőben. Szűrővizsgálatokkal, fürdőgyógyászati kezelések bemutatóival, továbbá kvízjátékkal és zenés programmal várják a vendégeket.

Pápa: bérletakciót hirdetett a Várkertfürdő. Május 10. és 24. között 10 százalék kedvezményt biztosítanak a következő bérletekre: szauna, uszoda, konditerem, fallabda, szolárium, masszázs, továbbá a 4 órás és az egész napos belépőkre.

Ráckeve: az Aqua Land Termálfürdőben hétvégente már két kültéri medencét is használhatnak a vendégek. Az egyik a Caracalla termálvizes élménymedence (ez a medence folyamatos jelleggel működik), amely a pénteki és szombati filmvetítések helyszíne, illetve napközben a pezsgő melegvizes élmények központi helyszíneként funkcionál. A másik a kültéri Kevei Gyógyvizes ülőmedence, amelyben 20 perces kúra-jellegű tartózkodás javasolt. A Kevei Gyógyvízről itt találnak bővebb információt.

Természetesen nem maradnak el a ráckevei fürdő megszokott heti programjai sem, így az éjszakai fürdőzéssel egybekötött pénteki szaunaest, a Sauna Weekend és a vasárnapi relaxációs szauna est, utóbbiak kapcsán szintén lehetőség lesz éjszakai fürdőzésre. Szombaton és vasárnap 16 órától aquafitnessen is részt vehetnek a vendégek. A fürdő programjairól további részleteket talál a weboldalukon.

Sárvár: május 13-án, szombaton éjszakai fürdőzést tart a Sárvári Gyógy- és Wellnessfürdő. A fürdőzés 18 órától veszi kezdetét és csak éjjel 1-kor lesz záróra. Az esti belépő ára 3500 forint, a napijeggyel rendelkezők pedig 1800 forintért válthatnak esti kiegészítő belépőt.

Szigetvár: május 13-án éjszakai fürdőzés lesz a Szigetvári Gyógyfürdőben. A 20 órától éjfélig tartó programra 3000 forintba kerül a belépő, Szigetvár kártyával pedig 1800 forint az esti belépő ára.

Tiszakécske: éjszakai fürdőzéssel várja vendégeit május 13-án a Barack Gyógy- és Élményfürdő. 18 órától DJ Göme zenél az uszodatérben, 21 órától pedig filmvetítés is lesz. A fürdő ezen a napon éjfélig tart nyitva. Az esti fürdőzésre is érvényes jegy 14 órától vásárolható meg felnőtteknek 3500 forintért, gyerekeknek és nyugdíjasoknak 3100 forintért, helyi lakosoknak 2800 forintért. A szaunavilágba 2400 forintba kerül a belépő.