• Anyák napja alkalmából számos akcióval készülnek a fürdők.

  • Néhol egy napig, máshol egész hétvégén, illetve egész májusban kedvezményt kínálnak az anyukáknak.

  • Esti fürdőzés is lesz a héten és érdemes egy lassan kifutó nyugdíjas akciót is kihasználni.

Balmazújváros: anyák napi masszázsbérlet akciót hirdetett a Kamilla Gyógyfürdő. Május 7-ig két masszázs belépő vásárlása esetén a harmadikat ajándékba adják.

Budapest: akcióval készül anyák napjára a Budapest Gyógyfürdői Zrt. Május 7-én hat fővárosi fürdőben jelentős kedvezménnyel vásárolhatók páros belépők. A lehetőségről itt írtunk bővebben.

Bükfürdő: anyák napjára egy csomagajánlatot állított össze a Bükfürdő Thermal & Spa. A páros fürdőbelépőt, páros aromamasszázst és két forró italt és két sütit tartalmazó csomag ára 28 ezer forint. Ezt a csomagot május 7-ig vásárolhatják meg a fürdő webshopjában. Sőt, a fürdő most a Bükön élő anyukáknak és nagymamáknak is kedveskedik egy akcióval. Minden büki fürdővendég, aki anyukájával, vagy nagymamájával érkezik, az az anyukája/nagymamája számára 100 forintért válthat fürdőbelépőt. A kedvezmény ezen a héten pénteken, szombaton és vasárnap érvényes.

Csongrád: anyák napi hétvégét rendeznek a Csongrádi Gyógyfürdőben. Szombaton szaunafelöntéseket lesznek 16, 17 és 18 órai kezdettel. A hétvégén anyaszauna jegy váltható 400 forintért, valamint anya/nagymama + 1 gyermek jegy 2500 forintos áron.

Karcag: május 5-én, pénteken éjszakai fürdőzés lesz az Akácliget Fürdő szabadtéri gyógymedencéiben. A program éjfélig tart, belépésre 22 óráig van lehetőség.

Miskolctapolca: május 6-án retró éjszakai fürdőzés lesz a Miskolctapolca Barlangfürdőben. 18 és 22 óra között három tematikus szaunafelöntéssel is várják a vendégeket. Az éjszakai fürdőjegy 4100 forintba, a szaunaestre is érvényes belépő 5650 forintba kerül. Május 7-én pedig kedvezménnyel várják az anyukákat: az Aquaterápia masszázs szolgáltatásait 30 százalékos kedvezménnyel vehetik igénybe.

Mórahalom: május az anyák hónapja a Mórahalmi Gyógyfürdőben. A diák, vagy kölyökjegy vásárlása esetén az anyukák számára mindössze 1400 forintba kerül a napi belépőjegy. Az akció május 31-ig tart és hétfőtől péntekig vehető igénybe.

Pápa: már csak ebben a hónapban érvényes a Várkertfürdő „nyugdíjas napok” akciója, ezért érdemes kihasználni. A hétfői és csütörtöki napokon a nyugdíjas belépők árából 50 százalékos árengedményt biztosítanak. A kedvezmény a hétfőre és csütörtökre eső ünnepnapokon nem érvényes.

Sárvár: a SZÉP-kártyákon 2022. október 15. előtt jóváírt és még el nem költött összegeket május 31. után 15 százalékos levonással terhelik meg. Ennek apropóján a Sárvári Gyógy- és Wellnessfürdő egy akciót kínál. Május 31-ig a fürdő webshopjában 10 százalékos kedvezménnyel vásárolhatók meg a fürdő- és szaunabelépők, wellness csomagok, szállodai utalványok. Ehhez a SZEP10 promóciós kódot kell használni.