• Sok fürdő meghosszabbított nyitvatartással, szaunaprogramokkal, éjszakai fürdőzéssel készül a közelgő hosszú hétvégére.

  • Hajdúszoboszlón ingyenes szezonnyitó koncertet is tartanak több sztárfellépővel.

Bükfürdő: április 29-én különleges szaunafelöntéseket tart Bükfürdőn a West Wind Sauna Team. Április 30-án, 11 órától pedig interaktív játékra várja a kicsiket az InciFinci Gyermekfoglalkoztató. Jó idő esetén szabadtéri játékra várják a gyerekeket, ha fázósan búcsúzik az április, akkor az élménytér pihenőjénél tartják a foglalkozást. De nem pusztán csak ezek érdemes felkeresni a büki fürdőt, bővül ugyanis a medenceválaszték is, amiről itt olvashat további tudnivalókat.

Csongrád: a hosszú hétvégére meghosszabbított nyitvatartással készül a Csongrádi Gyógyfürdő. Szombaton és vasárnap 10-től 22 óráig, hétfőn 10-től 21 óráig várják a fürdőzőket. Vasárnap 17, 18 és 19 órai kezdettel pedig szaunafelöntéseket is tartanak.

Esztergom: április 29-én, szombaton 20 óra és éjjel 1 óra között karibi hangulatú éjszakai fürdőzés lesz az Aquasziget élményfürdőben. Az esti belépő 3700 forintba kerül, a szaunaszeánszokon pedig alkalmanként 900 forintért vehetnek részt.

Hajdúnánás: május elsején, 10 és 15 óra között kézműves sarokkal, csillámtetoválással, pingponggal, bórkóstolóval és ugrálóvárral várja vendégeit a Hajdúnánási Gyógyfürdő.

Hajdúszoboszló: április 29-én, szombaton nyit a Hungarospa strandja és ebből az alkalomból megrendezik a Hungarospartyt. Ez azt jelenti, hogy 18:30-tól ingyenes koncertekkel készülnek. Fellép Dancs Annamari, a Bon Bon, Dér Heni és Paulina. A strandnyitó programról itt írtunk bővebben.

Igal: hagyományosan erős az Igali Gyógyfürdő hosszú hétvégés programkínálata. Nem lesz kivétel az előttünk álló hétvége sem. Szombaton 14 és 18 óra között retro discót tart DJ Ábel a kültéri termálmedencénél. Vasárnap ugyanitt a Forever Duo gondoskodik a jó hangulatról, 16 órától kezdődően pedig Kökény Attila fog fellépni. A fürdő a hosszú hétvége mindhárom napján 9 és 19 óra között lesz nyitva.

Kaposvár: április 28-án, pénteken a ráckevei Aqua Land Termálfürdő szaunamesteri vendégeskednek a Virágfürdőben. Selettye János és Szabó Gergő szaunaprogramjai 17:00-kor, 17:45-kor, 18:30-kor és 19:15-kor kezdődnek.

Karcag: április 28-án éjszakai fürdőzés lesz az Akácliget Fürdőben. A kültéri gyógymedencék állnak majd a vendégek rendelkezésére, kapuzárás éjfélkor lesz.

Ráckeve: a hosszú hétvégén is gazdag programkínálattal várja vendégeit az Aqua Land Termálfürdő. Pénteken szaunashow lesz éjszakai fürdőzéssel, három szaunamester „Nyárindító majális” programjaival 20 órától 1:30-ig. Aqua Cinema esti mozizással várják a fürdőzőket péntek, szombat és vasárnap este is. Szombaton és vasárnap Sauna Weekendet, vasárnap relaxációs szauna estet, hétfőn pedig ünnepi szaunaprogramokat tartanak. Sőt, szombaton, vasárnap, hétfőn 16 órától aquafitnessen is részt vehetnek a fedett fürdőben. Az Aqua Land Termálfürdő programjairól további információkat talál a weboldalukon.

Zalakaros: április 29-én megnyitják a Zalakarosi Fürdő strandi részét, amiről itt írtunk bővebben. Április 28. és május 1. között minden nap 11 órától 18 óráig számos szaunaprogramon is részt vehetnek a vendégek. Ezekről bővebb információkat olvashat a fürdő honlapján.