• A napokban tovább bővül a Bükfürdő Thermal & Spa elérhető medenceválasztéka.

  • A hosszú hétvégén a fürdő nyitvatartási idejét is meghosszabbítják.

Az időjárás már tényleg tavaszira fordult, ehhez igazodik a Bükfürdő Thermal & Spa kínálata is. A vendégek húsvét óta már élvezhetik a gyógyvíz hatását a félig fedett „hetes” medencében, valamint a Négy évszak medence mindkét gyógyvizes, „Tél” és „Ősz” medenceterében.

Mindezeken túl április 28-án megnyitják a Négy évszak medence „Tavasz” egységét, amely klasszikus strandmedence, sima – saját kútból nyert – vízzel töltik. Várhatóan május közepére lesz teljes a négyterű medence, akkor a negyedik, a „Nyár” egységet is megnyitják.

Szinén jó hír a vendégeknek, hogy lassan befejeződik az ikonikus Szent Kelemen medence háromnapos karbantartása, ami csütörtöktől újra a fürdőzők rendelkezésére áll. A strandterület többi medencéjét a vendéglátó egységekkel együtt az időjárás és a vendégforgalom függvényében folyamatosan fogják beüzemelni.

A május 1-jei munkaszüneti nappal záruló hétvégére hosszabb nyitvatartással is készül a Bükfürdő Thermal & Spa: április 28-ától május 1-jéig 9 órakor nyit és 20 órakor zár a fürdő.

10-es termálmedence Bükfürdőn

Itt megnézhet egy videót arról, hogy miként alakult a fürdő húsvéti hétvégéje.