• Április 28-tól ismét várja a vendégeket Jászárokszállás kedvelt termálfürdője.

  • A hosszú hétvégén végig nyitva lesznek és a tervek szerint idén is októberig üzemel a fürdő.

Nem kell sokat várni a Jászárokszállási Termálfürdő nyitására, ugyanis péntektől már látogatható a szezonálisan üzemelő létesítményt. A hosszú hétvége mind a három napján nyitva tartanak, tehát hétfőn is, viszont május további részében – a korábbi évekhez hasonlóan – a hétfő majd szünnap lesz. Keddtől vasárnapig 10 és 19 óra között várják a vendégeket.

A település helyi lapja korábban arról számolt be, hogy a szezon előtt elvégezték a járólapok, térkövek felújítását, valamint a medencék karbantartását. A nyárra gyermeknapi programokkal, strandok éjszakája rendezvénnyel, koncerttel, humorista fellépővel, vízi tornát tartó sztárvendéggel és egyéb programokkal készülnek.

Az idei évtől lehetőség van reggeli úszásra bérlet nélkül is, ezért nyitva lesz a pénztár már reggel 7 órától. Amennyiben az időjárás is úgy akarja, akkor 2023-ban is októberig tervezik a nyitvatartást. (Tavaly október 2-án zártak).

Jászárokszálláson 1972 óta működik a szezonális termálstrand. Élményelemekkel felszerelt termálmedence, úszómedence és gyermekmedence jelenti a választékot. Régóta tervezik, hogy fedett részleget is kialakítanak, ami megteremtené az egész éves működés lehetőségét.

strandolók Jászárokszálláson

termálmedence a jászárokszállási strandon

Itt további híreket és érdekességeket talál a hazai fürdőkről.