Jászárokszállás Strandfürdő

Több mint 40 éve működik termálfürdő a jászsági kisvárosban. A Jászárokszállási Termálfürdőben felújított termálmedencével és kedvező árakkal várják a gyógyulni és kikapcsolódni vágyó vendégeket.

Település és fürdő

A közel 8000 lakosú település Jász-Nagykun-Szolnok megye északi részén, Jászberénytől 17 kilométerre található. A közeli M3-as autópálya révén gépkocsival, a Vámosgyörgy-Szolnok vasútvonalnak köszönhetően pedig vonattal is könnyen megközelíthető. Kedvező ár-érték aránya miatt a település – jelenlegi formájában 1972 óta működő – termálvizes strandfürdője egyre több vendéget vonz a településre. Az elmúlt években megkezdődött a szezonálisan – májustól szeptember végéig – nyitva tartó fürdő korszerűsítése és további fejlesztését is tervezik.

Gyógyhatás

Az alkáli-hidrogénkarbonátos termálvíznek baleseti- és műtéti utókezelések, mozgásszervi és reumatikus betegségek kezelése esetén van jótékony hatása.

Szolgáltatások

A fürdőben egy termálvizes modern élménymedence és egy 23 Celsius-fokos vízzel feltöltött úszómedence működik. A gyerekek számára korszerű játszóteret is kialakítottak a fürdő területén.

A Jászárokszállási Termálfürdő belépőjegyeinek árait ide kattintva találja!

A Jászárokszállási Fürdő nyitvatartási idejéről itt tájékozódhat!Elérhetőség

5123 Jászárokszállás, Örsi út 18.

Telefon: 57/431-127


Nagyobb térképre váltás