• A Jászárokszállási Termálfürdő az 1970-es évek óta működik a jászsági kisvárosban.

  • A fürdőben felújított termálmedencével és kedvező árakkal várják a gyógyulni és kikapcsolódni vágyó vendégeket.

Érdekességek és tudnivalók a Jászárokszállási Termálfürdőről

1. A több mint 7000 lakosú település Jász-Nagykun-Szolnok megye északi részén, Jászberénytől 17 kilométerre található. A közeli M3-as autópálya révén gépkocsival, a Vámosgyörgy-Szolnok vasútvonalnak köszönhetően pedig vonattal is könnyen megközelíthető.

2. Kedvező ár-érték aránya miatt a település – jelenlegi formájában 1972 óta működő – termálvizes strandfürdője egyre több vendéget vonz a településre. Az elmúlt években megkezdődött a szezonálisan – májustól szeptember végéig – nyitva tartó fürdő korszerűsítése és további fejlesztését is tervezik.

3. Az alkáli-hidrogénkarbonátos termálvíznek baleseti- és műtéti utókezelések, mozgásszervi és reumatikus betegségek kezelése esetén van jótékony hatása.

4. A fürdőben egy termálvizes modern élménymedence és egy 23 Celsius-fokos vízzel feltöltött úszómedence működik. A gyerekek számára egy külön medencét és egy korszerű játszóteret is kialakítottak a fürdő területén. A későbbiekben fedett fürdőrészleg építését is tervezik.

Jászárokszállási termálfürdő

Szubjektív vélemény a jászárokszállási fürdőről

A kisebb termálfürdőknek megvan a maguk varázsa, hangulata és ez tökéletesen igaz a Jászárokszálláson lévő fürdőre is. A nyári kikapcsolódási lehetőséget keresők számára amolyan titkos tipp is lehet ez a fürdő.

A Jászárokszállási Termálfürdő belépőjegyeinek árait ide kattintva találja!

A Jászárokszállási Fürdő nyitvatartási idejéről itt tájékozódhat!Elérhetőség

5123 Jászárokszállás, Örsi út 18.

Telefon: 57/431-127

Hol van Jászárokszállási Termálfürdő? A lenti térképen megnézheti:


Itt megnézhet egy drónfelvételt is a termálfürdőről: