• Ismét fürdőgyógyászati akciót hirdetett az egyik dunántúli gyógyfürdő.

  • A tavasz hátralévő részében több termálfürdőben kínálnak hétköznapi és nyugdíjas kedvezményeket.

Bükfürdő: szezonzáró szaunaprogramokat tart a Bükfürdő Thermal & Spa. Április 22-én Szauna Napot rendeznek, április 29-én pedig a West Wind Sauna Team hozza el a programjait a fürdő szaunavilágába. A szaunaprogramokról további információt talál a termálfürdő honlapján.

Kaposvár: fürdőgyógyászati akciót hirdetett a Virágfürdő. A 15 alkalommal napi 4 kezelés tartalmazó csomag árából 15 százalékos kedvezményt biztosítanak azoknak, akik április 24. és május 5. között jelentkeznek. A kezeléseket legkésőbb július 31-ig meg kell kezdeni. A fürdőkúrát orvosi vizsgálatot követően lehet igénybe venni, ennek díja 3500 forint.

Karcag: április 21-én, pénteken éjszakai fürdőzést tartanak az Akácliget Fürdőben. Az esti programra 22 óráig biztosítanak belépési lehetőséget, a kapuzárás pedig csak éjfélkor lesz.

Miskolctapolca: április 22-én szaunaprogramokkal egybekötött esti fürdőzés lesz a Barlangfürdőben. A 18 és 22 óra közötti programra a fürdőbelépő 4100 forintba, a szaunaestre is érvényes belépő 5650 forintba kerül.

Ráckeve: ezen a héten is filmvetítéssel egybekötött esti fürdőzéssel várja vendégeit az Aqua Land Termál- és Élményfürdő. A caracalla medencében tartott program pénteken és szombaton is 20 órakor kezdődik. Pénteken három, szombaton két filmet nézhetnek meg a medencében ejtőzve. A filmek listáját és a fürdő további programjait megtalálja a weboldalukon.

Sárvár: még június 15-ig érvényes a Sárvári Gyógy- és Wellnessfürdő „nyugdíjas útlevél” akciója. Az ONYFI igazolvánnyal kedvezményes belépőt vásároló vendégek egy kis füzetet kapnak és az ebbe 5 darab pecsétet összegyűjtők a hatodik alkalommal ingyen léphetnek be a fürdőbe.

Szeged: most pénteken, azaz április 21-én éjszakai fürdőzés lesz a Napfényfürdő Aquapolisban, azon belül is a Forrás Spa részlegben. A 21 órától éjfélig tartó programra 4000 forintba kerül a belépő.

Tiszakécske: érdemes igénybe venni a Barack Gyógy- és Élményfürdő hétköznapi kedvezményeit. Hétfőtől péntekig a délutáni fürdőbelépők árából 20 százalékos kedvezményt biztosítanak. Ez a felnőtt, a gyermek és nyugdíjas belépőkre is érvényes. Ez az akció még május 31-ig tart. Hétfőnként és szerdánként vehető igénybe a Termál Napok kedvezmény, ekkor a belépő egységesen 2500 forintba kerül. Ez is a tavasz végéig érvényes, kiéve a következő napokat: május 1., 29. és 31.

Vásárosnamény: habpartys éjszakai fürdőzés lesz április 22-én a Szilva Termálfürdőben. A fürdőzés 20:30-tól 0:30-ig tart, a belépőjegy 2000 forintba kerül. Jövő héten szerdán, április 26-án nyugdíjas napot rendeznek a termálfürdőben. Vízi tornával, játékos vetélkedővel, vércukor- és vérnyomásméréssel várják a vendégeket. Ezen a napon a 10 és 14 óra között érkező nyugdíjasok számára csak 1300 forintba kerül a napi belépő.