• A héten bepótolnak egy elmaradt esti filmvetítést, meghosszabbítottak egy fürdőgyógyászati csomagajánlatot és egész sok éjszakai fürdőzés lesz.

  • Itt heti fürdős program- és akcióajánlónk.

Agárd: még februárban hirdetett gyógyászati akciót az Agárdi Gyógyfürdő. Ezt most május 26-ig meghosszabbították. A 60 kezelést tartalmazó támogatott fürdőgyógyászati csomag önrésze 66 ezer forintba kerül, gárdonyi, agárdi és dinnyési lakosoknak pedig csak 60 ezer forintba. Ez 15 alkalommal napi négyféle kezelést foglal magában, amiből az egyik a medencefürdő.

Debrecen: az időjárás alakulása miatt múlt héten elmaradt az Aquaticum Termálfürdő esti filmvetítése. Ezt április 15-én, szombaton pótolják. 19:20-tól a Kellemes húsvéti ünnepeket című francia vígjátékot lehet megnézni a kültéri termálmedencéből.

Kaposvár: zenés éjszakai fürdőzést tartanak most szombaton, azaz április 15-én a Virágfürdőben. Az esti felnőtt belépő 2500 forintba, diákoknak és nyugdíjasoknak 1850 forintba kerül. Ugyanennek az ára szaunahasználattal: 3100 és 4050 forint.

Karcag: április 14-én, tehát most pénteken éjszakai fürdőzés lesz az Akácliget Gyógyfürdőben. A kültéri gyógymedence áll a vendégek rendelkezésére az éjfélig tartó program idején.

Pápa: a tanítási szünet idején nem volt elérhető, de már ismét érvényes a Várkertfürdő „nyugdíjas napok” nevű kedvezménye. Ez azt jelenti, hogy hétfőnként és csütörtökönként az ONYFI igazolvánnyal rendelkező vendégek 50 százalékos kedvezménnyel válthatnak nyugdíjas belépőt. Az akció még május 31-ig érvényes.

Sárvár: éjszakai fürdőzés lesz április 15-én a Sárvári Gyógy- és Wellnessfürdőben. A 18 órától éjjel 1-ig tartó programra 3500 forintba kerül a belépő. Meglévő napijegy mellé pedig 1800 forintért váltható esti kiegészítő jegy.

Szeged: április 14-én, pénteken éjszakai fürdőzéssel várja vendégeit a Napfényfürdő Aquapolis. A zenés program 21 órától éjfélig tart, 22 és 23 órai kezdettel szaunaprogramokkal. Az esti fürdőbelépő 4000 forintba kerül.

Szigetvár: 19-től 23 óráig tartó éjszakai fürdőzéssel várják a vendégeket április 15-én a Szigetvári Gyógyfürdőben. Az esti belépőjegy teljes áron 3000 forintba, Szigetvár kártyával 1800 forintba kerül.

Tiszakécske: április 15-én, szombaton éjszakai fürdőzést tartanak a Barack Gyógy- és Élményfürdőben. 18 órától DJ zenél az uszodatérben, 20 órától pedig filmvetítés is lesz, a fürdő ezen a napon éjfélig tart nyitva.