• Sok fürdőben változatos programokkal készülnek a húsvéti hosszú hétvégére.

  • Igalra neves sztárfellépő érkezik, több helyen esti fürdőzés lesz és még akciós belépőjegyekre is akad példa.

Balmazújváros: a hosszú hétvége idején minden bérlet árából 20 százalékos kedvezményt biztosít a Kamilla Gyógyfürdő.

Cegléd: április 8-án édes meglepetéssel várják a Ceglédi Gyógyfürdőbe érkező gyerekeket. Délután kézműves foglalkozásokat, 20:30-tól kezdődően pedig szaunaestet is tartanak. Éjszakai fürdőzés is lesz ezen a napon, azaz a fürdő egészen éjfélig tart majd nyitva.

Csongrád: április 6. és 11. között szünidei kedvezményeket kínál a Csongrádi Gyógyfürdő. Az ovis jegy 500 forintba, a diák jegy 1500 forintba, a családi jegy 5500 forintba kerül ezeken a napokon.

Debrecen: április 7-én, pénteken éjszakai fürdőzés lesz az Aquaticum mediterrán élményfürdőben. A 19 órától éjfélig tartó programon DJ Maci gondoskodik a zenéről. Ugyanezen a napon az Aquaticum Termálfürdőben is lesz egy jó kis esti program: 19 órától a Kellemes húsvéti ünnepeket című francia vígjátékot lehet megnézni a szabadtéri termálmedencében üldögélve.

Hajdúnánás: szombaton, azaz április 8-án zenés éjszakai fürdőzést tartanak a Hajdúnánási Gyógyfürdőben. Az esti program 20 órától éjfélig fog tartani.

Hajdúszoboszló: a hosszú hétvége mind a négy napján délutánonként Miki Mini Party lesz az Aqua Palace élményfürdőben. Ezen felül szombaton szaunaszeánszokkal várják a vendégeket, vasárnap táncegyüttes lép fel az élményfürdőben, hétfőn pedig csokitojás osztás is lesz.

Igal: a húsvéti ünnepek alkalmából zenés fürdőzéssel, sztárvendéggel, vidám gyermekprogramokkal, családi tojásvadászattal, izgalmas szaunaszeánszokkal valamint egy remek hangulatú medencebállal várja vendégeit az Igali Gyógyfürdő. Az említett sztárvendég Csepregi Éva lesz, aki április 9-én, vasárnap 15 órától lép fel a szabadtéri medencénél. Hétfő délután ugyanitt medencebált rendeznek Bodó Petivel.

Makó: április 8-án tavaszköszöntő napot tartanak a Hagymatikum fürdőben. Délután kreatív sarokkal és kézműves foglalkozásokkal, tojásvadászattal, léggömbművésszel várják a vendégeket. 19:30-tól pedig zenés éjszakai fürdőzés veszi kezdetét.

Miskolctapolca: április 8-án, szombaton szaunaesttel egybekötött éjszakai fürdőzésre kerül sor a Barlangfürdőben. A 18 és 22 óra közötti programra a fürdőbelépő 4100 forintba, a szaunaprogramokra is érvényes esti jegy pedig 5650 forintba kerül.

Ráckeve: az Aqua Land Termálfürdő számos programmal készül a hosszú hétvégére. Pénteken és hétfőn szaunaprogramokat, szombaton és vasárnap Sauna Weekendet tartanak, de pénteken éjszakai szaunashow is lesz. Pénteken és szombaton 20 órától pedig a jól megszokott esti mozizás sem marad el, mindkét estére három-három filmmet vetítenek. A fürdő programjairól minden tudnivalót megtalál a honlapjukon.