• Gyönyörű természeti környezetben, felújított wellness részleggel várja vendégeit a négycsillagos Liget Wellness és Konferencia Hotel.

  • A szarvasi szállodában minősített gyógyvízzel töltött medencék is találhatók.

A szarvasi Liget Wellness és Konferencia Hotel gyakorlatilag minden évben előáll valamilyen újdonsággal, fejlesztéssel. Ez alól a 2023-as esztendő sem kivétel, ugyanis a közelmúltban fejeződött be a szálloda wellness részlegének a felújítása. Mostantól megújult környezetben várják a gyógyulni, pihenni vágyó, vagy éppen a hotelben tartott konferenciákra, rendezvényekre érkező vendégeket.

A szálloda egyik különlegessége, hogy saját termálkúttal rendelkeznek, amelynek vize 2010-ben megkapta a gyógyvíz minősítést is. A 41,8 Celsius-fokosan feltörő víz nőgyógyászati panaszok, bőrgyógyászati problémák és ízületi betegségek kezelésére is alkalmas. A wellness részleg medencéi közül kettőt, egy kültérit és egy külső-belső medencét töltenek a 36-38 Celsius-fokosra hűtött gyógyvízzel. Ezen felül szabadtéri úszómedence, a fedett részen pedig egy gyermekpancsoló is a vendégek rendelkezésére áll.

A hotel wellness szolgáltatásai nem merülnek ki pusztán a fürdőzési lehetőségben, hiszen szaunavilággal is rendelkeznek. Itt finn szauna, gyógynövényes kabin, aromaszauna, gőzkabin és kültéri szaunaház jelenti a választékot. Ezen felül a légúti problémákkal küszködők számára jó hír, hogy egy sószobát is kialakítottak Holt-tengeri és kősó felhasználásával. Mindezeken túl a legkülönfélébb wellness szolgáltatások is elérhetők, a masszázsoktól kezdve a kozmetikai kezelésekig bezárólag.

A szarvasi Liget Hotel wellness részlege

Sokszor szoktuk emlegetni, hogy gyógyvizes fürdőzés során nem pusztán a víz, illetve a benne lévő ásványi anyagok kedvező hatása érvényesül. Nagyon sokat számít az is, hogy ilyenkor kicsit kimozdulunk otthonról és egy nyugtató, pihentető környezetben találjuk magunkat. Utóbbi kedvezően hat a vegetatív idegrendszerre, ami önmagában is segít megelőzni, illetve leküzdeni az egészségügyi problémákat.

A Liget Hotel Szarvason

A szarvasi Liget Wellness Hotelben ez a nyugtató környezet adott, hiszen a szálloda a Körös partján, ősfás parkban található. Így a hotel, vagy a hozzá tartozó villák ablakából a folyót és a parkot láthatjuk. Illetve maga Szarvas is nagyon nyugodt, barátságos hangulatú település, itt tényleg kipihenhetjük a hétköznapok fáradalmait.

A Liget Wellness Hotel Szarvason

A Budapesttől 160 kilométerre, Kecskeméttől és Békéscsabától egy-egy órányi autóútra fekvő hotel a gyógyulni és pihenni vágyók mellett a családi, vagy céges rendezvényhelyszínt keresők számára is ajánlható, hiszen tágas rendezvényteremmel is rendelkeznek.

Ide kattintva további információkat találhat a szállodáról, illetve további fotókat is megnézhet a felújított wellness részlegükről. Érdemes a hotel Facebook oldalát is követni, amit itt talál.

Medence a szarvasi Liget Hotelben

A cikk megjelenését a Liget Wellness Hotel támogatta.