• Némelyik fürdő továbbra is kedvezményeket kínál a hét egyes napjain és gyógyászati akciót is találni.

  • Több helyen éjszakai fürdőzéseket is rendeznek ezen a héten.

Agárd: még április 30-ig érvényes az Agárdi Gyógyfürdő fürdőgyógyászati akciója. Ennek keretében 60 darab támogatott kezelés (15 alkalommal 4 kezelés, amiből az egyik a medencefürdő) 66 ezer forintba kerül. Gárdonyi, agárdi és dinnyési lakosok számára pedig 60 ezer forint ennek a díja.

Berekfürdő: pénteken és szombaton több alkalommal is szaunafelöntéseket tartanak a Berekfürdői Gyógyfürdőben. Pénteken 15:30-kor, 16:30-kor, 17:30-kor és 18:30-kor, szombaton 14, 15, 16 és 17 órai kezdettel tartják a szaunaprogramokat. Szombaton 15:30-tól aquafitness is lesz a fürdőben. Fontos tudnivaló, hogy április 3-án és 4-én (jövő hétfő és kedd) karbantartási szünet lesz a gyógyfürdőben.

Hajdúböszörmény: március 31-én zenés szaunaszeánszokkal várja vendégeit a Bocskai Gyógyfürdő. A késő délutáni felöntéseken 2600 forintért vehetnek részt.

Nagyatád: fürdőgyógyászati akciót hirdetett a Nagyatádi Gyógyfürdő. Március 30. és április 14. között regisztrált 10 és 15 napos gyógyászati kúrák árából 20 százalékos kedvezményt biztosítanak.

Pápa: továbbra is elérhető a Várkertfürdő nyugdíjas akciója. Hétfőn és csütörtökön a nyugdíjfolyósító igazolványával rendelkező vendégek 50 százalékos kedvezménnyel vásárolhatnak fürdőbelépőt. Az akció még május 31-ig tart, kivéve az ünnepnapokat.

Ráckeve: április 25-ig még igénybe vehető az Aqua Land Termálfürdő közalkalmazotti kedvezménye. Ez azt jelenti, hogy a keddi napokon a közalkalmazotti jogviszonyban dolgozók 40 százalékos kedvezménnyel válthatnak komplex zóna belépőjegyet. Ezen felül az akció időtartama alatt a Tókert Csárda is 20 százalékos árengedményt biztosít számukra.

Péntekenként és szombatonként továbbra is esti medencés mozizást tartanak a Caracalla élménymedencében. Pénteken 20 órától, szombaton 19:30-tól kezdődően három-három filmet nézhetnek meg a vendégek. A fürdő akcióiról és programjairól további információkat talál a honlapjukon.

Szeged: március 31-én zenés éjszakai fürdőzést tartanak a Napfényfürdő Aquapolisban. A 21 órától éjfélig tartó program idején, 22 és 23 órakor szaunafelöntések is lesznek. Az esti Forrás Spa belépő 4000 forintba kerül.

Vásárosnamény: április 1-jén, azaz most szombaton éjszakai fürdőzés lesz a Szilva Termálfürdőben. A 20:30-tól 0:30-ig tartó programra a belépő 2000 forintba kerül.