• Kedvezmény hölgyeknek, olcsóbb belépő bizonyos napokon, esti fürdőzés szaunaszeánszokkal – sokféle lehetőséget kínálnak a fürdők.

  • Berekfürdőn fesztivált is rendeznek.

Barcs: legközelebb március 29-én, jövő szerdán lesz érvényes a Barcsi Gyógyfürdő „szuper szerda” akciója. Ez azt jelenti, hogy ezen a napon a félnapos jegyek egész napos fürdőzést biztosítanak.

Berekfürdő: március 25-én szaunafelöntéseket és aquafitnesst is tartanak a Berekfürdői Gyógyfürdőben. A szaunaprogramok 13, 14, 15, 16 és 17 órakor, az aquafitness 15:30-kor kezdődik. Ugyanezen a napon a fürdő melletti rendezvénytéren tartják meg az Édes Fesztivált. Ezen a legfinomabb édességek várják az érdeklődőket, akiket zenés programokkal is szórakoztatnak.

Bükfürdő: a nyugdíjasokat mostantól egy szerdai akcióval várja a Bükfürdő Thermal & Spa. Ezeken a szerdai napokon a kedvezményes belépőt vásároló vendégek egy 500 forintos kupont kapnak, amit a fürdőn belül a Café Siestában és a Bistro1-ben vásárolhatnak le. A kupon legalább 1000 forint értékű vásárlásnál váltható be. Az akció a kiemelt időszakokban (tanítási szünetek) nem lesz érvényes.

Csongrád: március 24-én és 25-én, azaz most pénteken és szombaton meghosszabbított nyitvatartással várja vendégeit a Csongrádi Gyógyfürdő. Ezen a két napon 22 óráig lesz nyitva a fürdő. Ezen felül szombaton 17, 18 és 19 órától kezdődően szaunafelöntéseket is tartanak.

Debrecen: március 25-én, szombaton a Budapest Bár zenekar akusztikus koncertjéről készített filmet nézhetik meg a vendégek az Aquaticum Termálfürdő kültéri medencéjében üldögélve. A filmvetítés 19 órakor kezdődik, rossz idő esetén pedig április elsején tartják meg.

Miskolctapolca: most szombaton, azaz március 25-én éjszakai fürdőzés lesz a Miskolctapolca Barlangfürdőben. A 18 és 22 óra közötti program idején szaunaszeánszokon is részt vehetnek a forróság kedvelői. A szimpla esti belépő ára 4100 forint, a szaunaestre is érvényes jegy pedig 5650 forintba kerül.

Mórahalom: március utolsó napjáig érvényes a Mórahalmi Gyógyfürdő hölgyeknek szóló kedvezménye. A fürdő webshopjában, teljes árú belépő vásárlása esetén használják a WDAY20 kódot és 20 százalékos kedvezményben részesülnek. Az így megvásárolt jegyet a belépésnél csak hölgyek használhatják fel.

Tiszakécske: továbbra is elérhető a Barack Gyógy- és Élményfürdő „termál napok” kedvezménye. Azaz hétfőnként és szerdánként 2500 forintért váltható belépő, ráadásul ezeken a napokon a fürdő étterme is kedvezménnyel várja a vendégeket. Az akció még május végéig érvényes, ez alól majd csak április 10. és május 10. jelent kivételt.

Túrkeve: március 31-ig még érvényes a Túrkevei Termálfürdő akciója, aminek keretében hétfőtől péntekig minden vendég „helyi lakos” áron válthat belépőjegyet. Így például a teljes árú belépő 3250 forint helyett 2700 forintba, a diák és nyugdíjas jegy 3000 forint helyett 2300 forintba kerül.