• Zenés éjszakai fürdőzést több helyen is tartanak, Budapesten pedig különleges fürdőbejárásra is lehetőség lesz.

  • A Hagymatikum fürdő kedvező árú bérletet kínál a nyugdíjasoknak.

Budapest: a Magyar Fürdőkultúra Napja alkalmából október 9-én, azaz szombaton fürdőbejárásokat tartanak több budapesti műemlékfürdőben. Ezek közül ingyenes lesz a Széchenyi Gyógyfürdőben (10 és 14 óra), a Gellért Gyógyfürdőben (10 és 12 óra) és a Rudas Gyógyfürdőben (15 óra és 16:30) tartandó bejárás. A Lukács Gyógyfürdőt és a zárva tartó Király Gyógyfürdőt érintő közös séta pedig fizetős programként kerül megrendezésre. Az ingyenes bejárásokra is előzetesen regisztrálni kell. Erről és a fizetős sétával kapcsolatos tudnivalókról minden további információt megtalál a Budapest Gyógyfürdői Zrt. honlapján.

Cegléd: most pénteken (október 8.) esti medencés buli lesz a Ceglédi Gyógyfürdőben. Az este nyolctól éjfélig tartó programon DJ Chris Dylan biztosítja a zenét. Az esti belépőjegy 2600 forintba kerül.

Celldömölk: a Vulkán Gyógyfürdő kedvező áron biztosítja a vendégek számára a NEAK által támogatott fürdőkezeléseket. Például medencefürdő esetén 900 forint, gyógyvizes kádfürdőnél 500 forint, iszappakolásnál 500 forint, súlyfürdőnél 400 forint a fizetendő önrész. Az ehhez kapcsolódó orvosi vizsgálatra kéthetente szombaton biztosít lehetőséget a gyógyfürdő. Legközelebb erre október 16-án lesz lehetőség.

Kaposvár: október 9-én (szombaton) zenés éjszakai fürdőzést tartanak a Virágfürdőben. Az este folyamán három alkalommal szaunaszeánszokat is tartanak. A 20:30-tól éjjel 1-ig tartó programra a felnőtt fürdőbelépő 1600 forintba, diákoknak/nyugdíjasoknak 1200 forintba kerül. Ugyanennek az ára szaunahasználattal 2600, illetve 2000 forint.

Kecskemét: október 8-án, pénteken éjszakai fürdőzés lesz a Kecskeméti Fürdőben. A fürdőzéshez a Gong FM biztosítja a legjobb zenéket. Az esti program 21 órakor kezdődik, a medencéket pedig éjjel fél 1-ig kell elhagyni. Az esti belépő 1900 forintba, a szaunavilágba is érvényes esti jegy pedig 2600 forintba kerül.

Makó: a nyugdíjas kedvezmények kapcsán ezt a lehetőséget már emlegettük, de hátha valaki nem olvasta. A nyugdíjas vendégek jelentős kedvezménnyel válthatnak 30 napos bérletet a Hagymatikum fürdőbe. A hétfőtől péntekig érvényes bérlet ára 10 ezer forint, de Makó kártyával ugyanez csak 5000 forint, Makó kistérségében élőknek pedig 7000 forint. Az akció október 31-ig tart.

Tiszakécske: október 9-én, most szombaton éjszakai fürdőzés lesz a Barack Gyógy- és Élményfürdőben. 18 órától éjfélig DJ Göme szolgáltatja a zenét, 20 órakor filmvetítést tartanak, 16 órától pizzakupont kapnak ajándékba a vendégek. Szerdánként is érdemes ellátogatni a fürdőbe, hiszen a Termál Szerda kedvezmény is érvényben van, ami azt jelenti, hogy ezeken a napokon 1900 forint a napi fürdőbelépő. Ráadásul a fürdő étterme is jelentős kedvezménnyel várja a vendégeket.

További fürdős híreket, érdekességeket talál ide kattintva!