• Holdfényfürdőzés, esti szaunaprogramok, délutáni gyerekprogramok is lesznek ezen a héten.

  • Az egyik fürdő pedig meghosszabbította a gyógyászati akciójának jelentkezési határidejét.

Budapest – Paskál: szeptember 24-én újra SzaunaPénteket rendeznek a Paskál fürdőben. Az este folyamán a vendégek négy szaunafelöntésen vehetnek részt. A programra kizárólag online elővételben lehet jegyet vásárolni a fürdő honlapján.

Budapest – Rudas: szombatonként 22 óra és éjjel 3 között eddig is tartottak éjszakai fürdőzést a Rudas fürdőben. Október elsejétől pedig már péntekenként is lesz éjjeli fürdőzés. A vendégeket a törökfürdő, az uszoda, a wellness részleg és a tetőteraszi koktélbár várja. Az éjszakai belépőjegy 7000 forintba kerül, de ebből 10 százalékot lehet faragni, amennyiben online vásárolják meg a jegyet.

Cegléd: szeptember 24-én éjszakai fürdőzés lesz a Ceglédi Gyógyfürdőben. Ezen az estén Starkidz Deejay zenél, a fürdő pedig 20 órától éjfélig lesz nyitva. A belső medencék mellett a szabadtéri termálmedence is nyitva lesz. Az esti belépő 2600 forintba kerül.

Hévíz: szeptember 23. és 30. között az Európai Sporthéthez csatlakozva tartanak különféle programokat a Tófürdőben. Ezek közé tartozik a jóga, a testösszetétel mérés, a nordic walking, a Kneipp torna és a vízi torna. Szeptember 24-én pedig egy különleges programmal várják a vendégeket, ugyanis esti fürdőzést tartanak 19 és 22 óra között. Ritka az ilyen lehetőség a Tófürdőben, ezért érdemes vele élni. A holdfényfürdőzésen résztvevők között ajándékokat is kisorsolnak.

Kaposvár: a Virágfürdő meghosszabbította a gyógyászati akciója jelentkezési határidejét. Az akció keretében a 60 darabos kezelési csomag féláron, 11.250 forintért vehető igénybe. Az új jelentkezési határidő pedig szeptember 30. A kezelések terén iszappakolás, súlyfürdő, gyógymasszázs, medencefürdő, szénsavas fürdő, tangentot jelenti a választékot. Az ajánlat igénybevételéhez érvényes egészségbiztosítás és szakorvosi vizsgálat szükséges, utóbbi díja 2500 forint.

Miskolctapolca: szeptember 25-én, azaz most szombaton zenés éjszakai fürdőzést rendeznek az Ellipsum élményfürdőben. 20 óra és éjfél között a Relax csarnok beltéri medencéi és a kültéri ülőmedence áll a vendégek rendelkezésére, valamint az étterem is egész éjszaka nyitva tart. Az esti belépőjegy ára fejenként 4000 forint.

Pápa: szeptember 25-én délutáni gyerekprogramokat tartanak a Várkertfürdőben. Búvárjátékkal, célba dobó versennyel, csillámtetoválással várják a legfiatalabb fürdővendégeket.

Sárvár: szeptember 25-én éjszakai fürdőzés lesz a Sárvári Gyógy- és Wellnessfürdőben. Az esti programra a belépő 18 órától 2100 forintba kerül. A sárvári fürdő éjjel 1-ig lesz nyitva.

Zalakaros: esti fürdőzés lesz szeptember 24-én (pénteken) a Zalakarosi Fürdőben. A program 21 órától éjjel 2-ig tart. A zenéért DJ Boni felel és az este folyamán hat szaunafelöntést is tartanak. Az esti fürdőbelépő ára 4200 forint, a szaunavilágba is érvényes jegy pedig 5300 forintba kerül.