• Fürdőgyógyászati akció, kedvezmény a környékbeli lakosoknak, hétköznapi akciók és éjszakai fürdőzések.

  • Szeptember közepén is akadnak jó kis fürdős akciók és programok.

Budapest: jelenleg több akció is elérhető az Aquaworld élményfürdőben. Ezek közé tartozik, hogy hétfőnként a 3 órás belépők egész napos tartózkodási lehetőséget biztosítanak. Csütörtökönként pedig a diákok 30 százalékos kedvezménnyel válthatnak napi, esti és 3 órás belépőt.

Cegléd: szeptember 17-én (pénteken) éjszakai fürdőzés és medencés buli lesz a Ceglédi Gyógyfürdőben. 20 óra és éjfél között DJ Big Bill zenél, a belépő pedig 2600 forintba kerül.

Gyula: a Gyulai Pálinkafesztivál ideje alatt, szeptember 16. és 18. között pálinkás szaunanapokkal várja vendégeit a Várfürdő. Napközben 15 és 17 órakor, szombaton pedig 21, 22 és 23 órakor pálinkás szaunafelöntéseket tartanak.

Hajdúszoboszló: szeptember 15. óta ismét elérhető a Hajdúszoboszlói Gyógyfürdő gyógyászati akciója. Az egészségbiztosító támogatásával a fürdőbelépőt és akár napi négyféle gyógykezelést is magában foglaló csomag ára hétköznapokon napi 1900 forintba kerül. Hetente egy Aqua-Palace élményfürdő belépőt is ajándékba adnak a csomagot igénybe vevő vendégeknek. Ráadásul, akik már legalább két hasonló kúrán részt vettek, azok törzsvendégnek számítanak, így számukra 10 százalékos kedvezményt biztosítanak a fenti árból. A gyógyászati akció december 15-ig tart.

Kiskunmajsa: a Jonathermál fürdő kedvezményes jegyárat biztosít a kiskunmajsai kistérségben, valamint a Csengelén élőknek. Ez azt jelenti, hogy számukra 1500 forintba kerül egy napi belépő a hétfőtől péntekig terjedő időszakban. Az akció szeptember 15-től december 31-ig érvényes.

Magyarhertelend: hétköznapi akciókkal várja a fürdőzőket a Hertelendi Termál. Hétfőnként a fürdőbelépőn felül a szaunahasználatot és a szaunafelöntéseken való részvételt is biztosító belépő 3300 forintba kerül. Keddenként az egész napos belépőjegyek árából 50 százalékos kedvezményt biztosítanak. Csütörtökönként pedig az egész napra érvényes jegyek árának a fele levásárolható a fürdő éttermében.

Miskolctapolca: szeptember 18-án (szombaton) éjszakai fürdőzés lesz a Miskolctapolca Barlangfürdőben. A program 19 órakor kezdődik és ezen a napon csak éjfélkor zárnak. A vendégek szórakozását élőzene biztosítja, továbbá az este folyamán három szaunafelöntést is tartanak. Az éjszakai fürdőjegy 3000 forintba kerül, a szaunaprogramokra is érvényes belépő ára pedig 3900 forint.

Tiszakécske: szeptember eleje óta ismét elérhető a Barack Gyógy- és Élményfürdő kedvezménye, a „termál szerda”. Ennek keretében szerdánként csak 1900 forint a fürdőbelépő és 30 százalékos kedvezményt biztosítanak az étlapon szereplő ételek árából. A szerdai akció egészen jövő év májusának végéig érvényes, két kivétellel: október 27-én és december 29-én nem lesz termál szerda.

Zalakaros: majd csak jövő héten tartják, de érdemes jó előre tudni, hogy szeptember 24-én (pénteken) éjszakai fürdőzést rendeznek a Zalakarosi Fürdőben. A zenés esti program idején szaunafelöntéseken is részt vehetnek a vendégek. Az esti fürdőzés 21 órától éjjel 2-ig tart, a fürdőbelépő 4200 forintba kerül, a szaunavilágba is érvényes esti jegy ára pedig 5300 forint lesz.