• Immár egy felnőttbarát termálvizes fürdőrészleg is elérhető a bükfürdői Caramell Premium Resort****superior szállodában.

  • A különböző hőfokú termálmedencéken kívül számos gyógyászati kezelés is a vendégek rendelkezésére áll.

A fennállásának 15. évfordulóját idén ünneplő, 142 szobás Caramell Premium Resort****superior szállodában egy színvonalas, 2000 négyzetméteres wellness részleg is található. A vendégek minden fontos szolgáltatást megtaláltak egy helyen, így akár el sem kellett hagyniuk a szállodát.

Azonban egy idei újdonság révén már azoknak is érdemes a Caramell Premium Resort-ot választaniuk, akik a bükfürdői termálvíz kedvező hatását is élveznék. A megújult Silent Zone Thermal&SPA wellness részlegben ugyanis már közvetlenül elérhető a 900 méter mélyről, a szálloda saját termálkútjából feltörő termálvíz, ami mindenféle vegyszeres kezelés nélkül jut el a medencékbe. Betegségek megelőzésére, vagy már kialakult egészségügyi problémák kezelésére egyaránt alkalmas a bükfürdői termálvíz.

A feltörése helyén 46,5 Celsius-fokos víz a Csendes Zóna medencéiben 34-36 és 36-38 Celsius-fokosan áll a vendégek rendelkezésére. A fürdőrészleget kifejezetten a felnőtt vendégek számára alakították ki, csak 16 éven felüliek látogathatják, így minden feltétel adott a nyugodt pihenéshez és a gyógyuláshoz. A termálvizes körmedencéken felül infraszauna, tepidárium, török gőz és tágas pihenőtér is várja a Silent Zone-ba látogatókat.

Caramell Resort termálfürdőAz ásványi anyagokban gazdag bükfürdői termálvíz alkalmas a mozgásszervi betegségek, reumás és kopásos panaszok, egyes nőgyógyászati problémák kezelésére. Szintén alkalmazható baleseti és műtéti utókezelések során, valamint izomlazító hatásáról is ismert.

Fontos tudni, hogy már meglévő egészségügyi problémák esetén a termálvizes fürdőzés hatását megsokszorozza, ha egyéb gyógyászati kezelésekkel egészítik ki. Ennek érdekében a szálloda orvosai igény esetén személyre szabott kúracsomagokat állítanak össze és a medencefürdő mellett egyéb kezeléseket is javasolhatnak, amelyek szintén elérhetők házon belül. A Thermal&Spa központban ugyanis olyan kezelések is a vendégek rendelkezésére állnak, mint például az iszappakolás, a gyógyszeres pakolás, a tangentor, a nyirokmasszázs, ultrahangos lézerterápia vagy éppen a további ultrahangos és elektroterápiás kezelések.

 

Caramell Resort termálvíz

Duplázás éve a Caramellben – Nyereményjáték

A 15 éves múltra visszatekintő Caramell most egy nyereményjátékkal is várja a szállóvendégeit. Akik idén december 11-ig legalább 2 éjszakát eltöltenek a szállodában, azok visszanyerhetik a foglalásuk teljes összegét. A havonta megrendezett sorsolásokon azok vesznek részt, akik közvetlenül a szállodánál foglaltak, a nyereményeket pedig – egy évig érvényes – értékutalvány formájában biztosítja számukra a Caramell Premium Resort.

A nyereményjátékról ide kattintva, a szálloda minden egyéb szolgáltatásáról pedig itt találhat meg minden fontos információt.

Caramell Resort Bükfürdő

A cikk megjelenését a Caramell Premium Resort****superior támogatta.