• Hévízen esti fürdőzés lesz ebben a hónapban, Agárdon gyógyászati akciót hirdetettek, Sárváron újra elérhető a keddi nyugdíjas kedvezmény.

  • A mórahalmi fürdőben pedig most igazán megéri SZÉP Kártyával fizetni.

Agárd: a Fejér megyei nyugdíjasok számára hirdetett gyógyászati akciót az Agárdi Termál- és Gyógyfürdő. A december 23-ig tartó időszakban a 60 darabos (medencefürdő és 3 kezelés, 15 alkalommal) tb-s kúracsomag csak 36 ezer forintba kerül. Gárdonyi, agárdi és dinnyési nyugdíjasoknak pedig ugyanez mindössze 33 ezer forint.

Cegléd: medencés bulit rendeznek péntek este a Ceglédi Gyógyfürdőben. Az éjfélig tartó programon GustavM zenél. A fedett részleg medencéi mellett a szabadtéri termálmedence is a vendégek rendelkezésére fog állni. Az éjszakai fürdőzésre a belépő egységesen 2600 forintba kerül.

Hévíz: nem nagyon emlékszünk arra, hogy mostanában lett volna esti fürdőzés a Tófürdőben, már csak ezért is különleges alkalomnak ígérkezik szeptember 24., amikor 19 és 22 óra között esti programmal várják a vendégeket. Ennek része lesz egy welcome drink, élőzene, meglepetés ajándék, valamint étel-és italkülönlegességek. A programról további információkat talál a fürdő honlapján.

Makó: jövő kedden, azaz szeptember 14-én nyugdíjas napot tartanak a Hagymatikumban. Egészségügyi szűrővizsgálatokkal, ingyenes vízi tornával, zenés műsorral várják a szenior korosztályt. Ezen a napon a nyugdíjas napijegy 1800 forintba kerül, makói és kistérségi lakosoknak pedig csak 1000 forint.

Miskolctapolca: szeptember 11-én éjszakai fürdőzés lesz Ellipsum Élményfürdőben. Az este 8-tól éjfélig tartó programon DJ biztosítja a zenét és különleges fénytechnikát is alkalmaznak. Az éjszakai fürdőjegy egységesen 4000 forintba kerül.

Mórahalom: a SZÉP kártyával fizető vendégek számára hirdetett egy egész jó akciót a mórahalmi fürdő. A SZÉP Kártyával belépőjegyet, vagy bérletet vásároló vendégek ugyanis egy 1300 forint értékű, a Csendes Wellness részlegbe érvényes – aznapra szóló – belépőjegyet kapnak ajándékba. Az akció október 22-ig tart.

Sárvár: ezen a héten újraindult a Sárvári Gyógy- és Wellnessfürdő „nyugdíjas kedd” nevű akciója. Ennek keretében a hét második napjain az ONYFI igazolvánnyal rendelkező vendégek féláron, azaz 1100 forintért válthatnak napi belépőjegyet. Az akció a tanítási szünetek kivételével minden kedden érvényes lesz.

Tiszakécske: szeptember 11-én, azaz most szombaton éjszakai fürdőzés lesz a Barack Thermal Resortban. A 16 óra után érkező vendégek pizza kupont kapnak ajándékba, 20 órától pedig filmet vetítenek. Az éjfélig tartó programon az uszodatérben DJ szórakoztatja a fürdőzőket.