• Szaunaestekkel, éjszakai fürdőzéssel, koncertekkel indul az ősz a hazai termálfürdőkben.

  • Nyugdíjas és gyógyászati akciókat is el lehet csípni már egyes helyeken.

Budapest: szeptember 3-án SzaunaPéntek lesz a fővárosi Paskál fürdőben. Az este folyamán a vendégek négy különböző tematikájú szaunafelöntésen vehetnek részt. Jegyváltásra kizárólag online elővételben van lehetőség, erről minden információt megtalálnak a fürdő honlapján.

Cegléd: szeptember 3-án (pénteken) esti medencés buli lesz a Ceglédi Gyógyfürdőben. A 20 órától éjfélig tartó programon a zenét DJ Face biztosítja és a vendégek szaunafelöntésen is részt vehetnek.

Cserkeszőlő: szeptember 4-én és 5-én immár 23. alkalommal tartanak országos nyugdíjas találkozót a cserkeszőlői fürdőben. A két nap során az ország minden részéből érkező nyugdíjas csoportok tagjai szórakoztatják a vendégeket különféle produkciókkal.

Csokonyavisonta: a héten kerül megrendezésre az I. Retro Garden Fesztivál a Csokonyavisontai Gyógyfürdőben. Csütörtökön Kis Grofó, pénteken Mr. Rick, Bódi Guszti és Margó, szombaton Josh és Betti, valamint Kaczor Feri lép fel a fürdőben, de még ezeken kívül is számos fellépő és program várja majd a vendégeket. A rendezvényről minden információt megtalálnak a fürdő Facebook oldalán.

Kaposvár: gyógyászati akciót hirdetett a Virágfürdő. A 60 kezelésből álló, 3 x 5 napos csomag 22.500 forint helyett 11.250 forintért, azaz féláron vásárolható meg. A kezeléseket orvosi vizsgálat előzi meg, ennek a díja 2500 forint. A gyógyászati akcióra még szeptember 9-ig lehet jelentkezni, a kezeléseket pedig legkésőbb november 15-ig kell elkezdeni.

Miskolctapolca: szeptember 3-án, pénteken éjszakai fürdőzést rendeznek a Miskolctapolca Barlangfürdőben. A zenés program 19 órától éjfélig tart. Az esti belépő 3000 forintba kerül.

Mórahalom: szeptember 4-én nyárbúcsúztató strandparty lesz a mórahalmi fürdőben. Jó zenével, nyereményekkel, koktélokkal, fergeteges szaunapartyval várják a kikapcsolódni vágyó vendégeket.

Sárvár: jövő keddtől, azaz szeptember 7-től újraindul a Sárvári Gyógy- és Wellnessfürdő kedvelt akciója, a „nyugdíjas kedd”. Ennek keretében a hét második napján az ONYFI igazolvánnyal rendelkező vendégek 1100 forintért válthatnak napi belépőt. A tanítási szünetek kivételével a kedvezmény minden keddre érvényes lesz.

Zalakaros: jótékonysági főzőnapot tartanak szeptember 4-én a Zalakarosi Fürdőben. Az eseményről itt írtunk bővebben.