• Több fürdőben is éjszakai fürdőzéssel búcsúztatják a nyarat, néhol még sztárvendég is fellép.

  • Mezőkövesden ingyenes Hooligans koncertet tartanak.

Balmazújváros: zenés éjszakai fürdőzést rendeznek most szombaton, azaz augusztus 28-án a Kamilla Gyógyfürdőben. A 21 órától éjjel 1-ig tartó programon a zenét Mr. Geryman biztosítja. Az esti programra 2000 forintba kerül a belépő.

Debrecen: augusztus 28-án, azaz szombaton meghosszabbított – éjfélig tartó – nyitvatartással várja vendégeit az Aquaticum Mediterrán Élményfürdő. A napközben megváltott egész napos belépők az esti programra is érvényesek.

Eger: augusztus 28-án éjszakai fürdőzéssel búcsúztatja a nyarat az Egri Termálfürdő, ráadásul az este érkező vendégeket az Animal Cannibals fogja szórakoztatni. A program 19 órakor kezdődik és éjjel 1-ig tart. Az éjszakai fürdőzésre 1990 forintba kerül a belépő, helyi lakosoknak ugyanez 1590 forint, a napijeggyel rendelkezők pedig 990 forintért válthatnak kiegészítő jegyet.

Lenti: vakációzáró csobbanás néven tartanak programokat augusztus 29-én (vasárnap) a Lenti Termálfürdőben. Légvárral, kreatív sarokkal, interaktív zenés gyerekműsorral, kutyás bemutatóval, aquafitnesszel, majd 15 és 19 óra között zenés beach partyval várják a vendégeket.

Mezőkövesd: augusztus 26-án (csütörtökön) Hooligans élőkoncert lesz a Zsóry Gyógy- és Strandfürdő területén. Kapunyitás 19:30-tól, a koncert pedig 20:30-tól veszi kezdetét. A belépés, valamint a parkolás díjmentes, viszont védettségi igazolás (kártya, vagy mobilalkalmazás) szükséges. 18 év alattiak védettségi igazolással rendelkező kíséretében léphetnek be.

Miskolctapolca: augusztus 28-án (szombaton) éjszakai fürdőzést rendeznek az Ellipsum Élményfürdőben. A zenét DJ biztosítja és különleges fénytechnikával is szórakoztatják a vendégeket 20 óra és éjfél között. Az éjszakai belépő egységesen 4195 forintba kerül és a relax csarnok négy beltéri medencéjét, továbbá a kültéri ülőmedencét lehet majd használni.

Nyírbátor: zenés éjszakai fürdőzés lesz augusztus 27-én (pénteken) a Sárkány Wellness és Gyógyfürdőben. A program 21 órától éjjel 1-ig tart, a belépő pedig 2200 forintba kerül.

Pápa: nyárzáró éjszakai fürdőzés lesz augusztus 28-án a Várkertfürdőben. A zenét DJ Béci és DJ Gregori biztosítja a 20:30-tól éjjel 2-ig tartó programon. A belépő elővételben 1500 forintba, a helyszínen 1900 forintba kerül. Az éjszakai fürdőzést rossz idő esetén is megtartják.

Túrkeve: most szombaton, augusztus 28-án egészségnapot rendeznek a Túrkeve Termálfürdő apartmanja mögötti szabad területen. A vendégek előadásokon, egészségügyi szűréseken, állapotfelmérésen vehetnek részt.