A mozgásszervi betegségek esetében kifejezetten hatásosnak számító gyógyvíz és a gyógyászati kezelések széles választéka várja a mosonmagyaróvári Flexum Thermal & Spa vendégeit. A gyógyfürdő területén és közvetlen közelében többféle színvonalas szálláshely is található.

A mozgásszervi betegségek rengeteg embert érintenek, különösen az idősebb korosztályból. Magyarországon abból a szempontból szerencsés helyzetben vagyunk, hogy országszerte számos gyógyfürdő található, ahol a gyógyvizes fürdőzés mellett olyan kezelések is igénybe vehetők, amelyek kifejezetten hatékonyak ennél a betegségcsoportnál.

Akik a mozgásszervi betegségüket kúrálnák egy üdülés keretében, azoknak bátran ajánlható Mosonmagyaróvár és az ottani – közelmúltban megújult – Flexum Thermal & Spa fürdőkomplexum.

Egyszerre modern és nagy múltra visszatekintő fürdőről van szó, hiszen a Mosonmagyaróváron feltörő termálvíz 1967 óta hivatalosan is gyógyvíznek számít. A mai fürdő elődje pedig már 1973-ban megszerezte a gyógyfürdő titulust.

A 2000 méter mélyről, 74 Celsius-fokosan feltörő víz fő javallati területét éppen a mozgásszervi betegségek jelentik. Ezek közé tartoznak a degeneratív csont- és ízületi bántalmak, az idült, gyulladásos izom- és ízületi betegségek, továbbá a baleseti eredetű mozgásszervi bántalmak utókezelése is.

A gyógyvizes fürdőzés hatását a különféle kiegészítő kezelések megsokszorozhatják. Ezért jó hír, hogy a Flexum Thermal & Spa kínálatában megtalálhatók az egészségbiztosító által támogatott fürdőgyógyászati kezelések. Így például a gyógyvizes kádfürdő, a víz alatti vízsugármasszázs, a víz alatti csoportos gyógytorna, a súlyfürdő, a szénsavas kádfürdő, az iszappakolás (hévízi iszappal), vagy éppen a gyógymasszázs.

Sőt, még ezen felül is számos, a mozgásszervi problémák esetén alkalmazható gyógyászati kezelés is elérhető a fürdőben. Ilyen például a Bemer-terápia, a galvánkezelés, az iontoforézis, az ingeráram kezelés, a TENS és ultrahang kezelés.

A fürdőben lehetőséget biztosítanak szakorvosi vizsgálatra, ahol a betegek számára személyre szabott kezelési tervet állítanak össze. Ide kattintva megtalálhatja fürdő gyógyászati kezeléseinek árlistáját, itt pedig az egy- és kéthetes kúracsomagokról olvashat további információkat.

Flexum gyógyvizes medence

A távolabbról érkező vendégeknek a szállásra sincs gondjuk Mosonmagyaróváron, hiszen a fürdő területén és közvetlen közelében többféle szálláshely is a rendelkezésükre áll. A saját termálmedencével is rendelkező Aqua Hotel Termál akár a családos vendégek számára is bátran ajánlható. A 2018-ban átadott Aquasol Resort butikhotel csak pár perces sétára található a termálfürdőtől és egy igazi kis gyöngyszemnek számít a belváros szívében.

Sőt, augusztus 19-től tovább bővült a Flexum Thermal & Spához kapcsolódó szálláshelyek köre, ugyanis újra megnyitja kapuit a Thermal Hotel Mosonmagyaróvár. A szállodában 47 kétágyas szoba áll a vendégek rendelkezésére.

Mindegyik szálláshely kedvező árú csomagokkal várja a vendégeket. A két éjszakástól kezdve a hosszabb tartózkodást magukban foglaló ajánlatokig bezárólag széles a választék. Az egyedi igényeinek megfelelően mindenki találhat köztük vonzó csomagot.

Az Aqua Hotel Termál csomagajánlatairól itt, az Aquasol Resort ajánlatairól ide kattintva, az újranyitó Thermal Hotel Mosonmagyaróvárról pedig itt talál bővebb információkat.

Flexum szöveg

A cikk megjelenését a Flexum Thermal & Spa támogatta.