• Családi programok, fitneszprogramok, éjszakai fürdőzések, koncertek színesítik az ünnepi hosszú hétvégét a hazai fürdőkben.

  • Úgy tűnik, nem lesz rossz idő, ezért érdemes fürdőlátogatást tervezni ezekre a napokra.

Balmazújváros: augusztus 20-án Strand Roadshow lesz Czanik Balázs fitneszedzővel a Kamilla Gyógyfürdőben. Edzéssel, vetélkedővel, nyereményjátékkal és finomságok kóstolójával várják a fürdőzőket. Szintén 20-án, napközben öt alkalommal tartanak szaunafelöntéseket a 100 fős szaunában.

Cegléd: augusztus 21-én éjszakai fürdőzés lesz a Ceglédi Gyógyfürdőben. A zenés kikapcsolódást pedig szaunaprogramokkal is kiegészítik, amelyekre 20:30-kor, 21:20-kor, 22:10-kor és 23:00-kor kerül sor. Az esti belépőjegyek egységesen 2600 forintba kerülnek.

Celldömölk: augusztus 20-án egész napos programokat tartanak a Vulkánfürdőben. Ezek közé tartozik a vízi dodzsem, az ugrálóvár, csillámtetoválás, bingó, kézműves sarok. Több fellépő is ellátogat a fürdőbe: Szamóca Színház, Torres Dani, Aradi-Varga show, Bestiák, de még habparty is lesz.

Cserkeszőlő: a hosszú hétvégére nagyon erős programkínálattal készülnek az üdülőhelyen. Az erről szóló cikkünket ide kattintva olvashatják.

Hajdúnánás: változatos programokat kínál a hosszú hétvégén a Hajdúnánási Gyógyfürdő is. Augusztus 20-án és 21-én délután (szombaton még este is) többféle szaunaszeánsszal várják a forróság kedvelőit. 21-én napközben Strand Roadshow lesz Czanik Balázzsal. Ugyanezen a napon 20 óra és éjjel 1 között éjszakai fürdőzést is tartanak, a hangulatfelelős pedig DJ Szebeni lesz.

Igal: augusztus 22-én családi napot tartanak az Igali Gyógyfürdőben. Ezen a napon 10 év alattiaknak a belépés ingyenes és a vendégeket rengeteg szórakozási lehetőséggel várják. Ezek közé tartozik a trambulin, a játszóház, az ugrálóvár, az arcfestés, a lufi hajtogatás. Ráadásul hosszú szünet után zenés fürdőzés is lesz a külső termálmedencénél.

Leányfalu: augusztus 21-én napközben adományt gyűjtenek a hátrányos helyzetű gyermekeknek a Leányfalui Termálfürdőben. Kora délután vízisport választón bárki kipróbálhatja magát az olimpikonjainkkal. Délután a gyerekek kézműves foglalkozásokon vehetnek részt, valamint színházi előadást nézhetnek. 20 órától éjfélig megtartják a szokásos éjszakai fürdőzést, ami most 21 órától az Első Emelet legnagyobb slágereivel egészül ki. A koncerttel egybekötött éjszakai fürdőzésre 2000 forint a belépő, a helyi lakosoknak viszont ugyanez csak 490 forint.

Lenti: augusztus 20-án este 9-ig lesz nyitva a Lenti Termálfürdő, így alkalom nyílik egy kis esti fürdőzésre is. Napközben pedig számos programmal várják a vendégeket. Ugrálóvár, kézműves kreatív foglalkozások, íjászat, történelmi játékos foglalkozás, kézműves vásár, aquafitness és csúszdaverseny is lesz. Örülhetnek a szaunázás kedvelői is, ugyanis 17:30-kor, 18:30-kor és 19:30-kor szaunaszeánszokat tartanak.

Makó: augusztus 22-én strand party lesz a Hagymatikum fürdőben. Napközben kitűnő zenékkel, játékokkal, vetélkedőkkel várják a fürdőzőket.

Miskolc: augusztus 21-én és 22-én családi napokat tartanak a Selyemréti Strandfürdőben. 10 és 16 óra között izgalmas vízi programok, kreatív játékok biztosítják a kikapcsolódást.

Miskolctapolca – Barlangfürdő: újabban egész gyakoriak az éjszakai fürdőzések a Barlangfürdőben. Nem lesz ez alól kivétel a mostani hétvége sem, hiszen augusztus 21-én (szombaton) ismét zenés éjszakai fürdőzést tartanak 19:30 és 23:30 között. Az este folyamán három alkalommal szaunafelöntések is lesznek. A fürdőbelépő egységesen 3000 forintba, a szaunaprogramokra is érvényes jegy pedig 3900 forintba kerül.

Pápa: augusztus 21-én, szombaton játszódélutánnal várják a gyerekeket 13 és 17 óra között. Ugyanezen a napon szaunafelöntéseket is tartanak 16, 17 és 18 órai kezdettel.

Sárvár: augusztus 20-22. között nem lesz hiány családi programokból a Sárvári Gyógy- és Wellnessfürdőben. 10 és 13 óra között a játszóházban gyermekfelügyeletet biztosítanak, 11 és 17:30 között pedig Harry Potter tematikájú foglalkozásokon vehetnek részt az érdeklődők. Mindezeken túl pénteken 16 órától petanque, szombaton 16 órától csúszdaverseny is lesz.