• Különleges fürdőtúrán, rengeteg szaunaprogramon is részt vehetnek ezen a héten.

  • Két fürdőben olcsóbbak szerdánként a belépőjegyek.

Fürdős akciók és programok február 4. és 9. között.

Hajdúszoboszló: március 13-ig 20 százalékos „törzsvendég kedvezményt” biztosít a Hajdúszoboszlói Gyógyfürdő a tb által támogatott kúracsomag árából. A 20 százalékos kedvezményt azok vehetik igénybe, akik korábban legalább már két hasonló kúrán részt vettek a gyógyfürdőben.

Tiszakécske: szerdánként jelentős kedvezménnyel válthatók belépők a Barack Gyógy- és Élményfürdőbe. A hét harmadik napján a belépőjegy ára mindössze 1500 forint. Ráadásul a fürdő étterme is kedvezménnyel készül a szerdai napokra. A Termál Szerda nevű akció május 27-ig tart és itt talál róla további információkat.

Budapest – Széchenyi Gyógyfürdő: február 9-én fürdőtúra lesz a Széchenyi Gyógyfürdőben. A túrán a patinás fürdő soha nem látott gépházába is betekintést nyerhetnek a látogatók, akik egy zárt körű szaunafelöntésen is részt vehetnek.

Budapest – Dandár és Paskál fürdők: a szaunázás szerelmeseinek mindkét fürdő jó választás lehet. A Dandár Gyógyfürdő szaunájában minden hétfőn és csütörtökön, 18 és 19 órai kezdettel szaunaprogramokkal várják a vendégeket. A Paskálban pedig február 7-én ismét SzaunaPénteket rendeznek: 19 órától éjfélig óránként tartanak szaunaszeánszokat. Utóbbira csak online elővételben vásárolhatók belépőjegyek.

Cegléd: az alsó tagozatos gyerekeknek kiosztott Kajla útlevél sokat ér a Ceglédi Gyógyfürdőben is, hiszen a családi belépők árából 10 százalékos kedvezményre jogosít. Az akció 2020. május 29-ig tart. Továbbra is érvényes a fürdő csütörtöki akciója, aminek keretében ezen a napon 50 százalékos kedvezményt kínálnak a napi belépők árából.

Győr: február 8-án, azaz szombaton éjszakai fürdőzés lesz a Rába Quelle fürdőben. A program 20 órától éjfélig tart és az este folyamán három alkalommal (naturista) szaunafelöntéseket is tartanak.

Hévíz: jól járnak a Somogy, Vas, Veszprém és Zala megyében élők, hiszen jelentős kedvezménnyel vásárolhatnak 3 órás belépőt a Tófürdőbe. A belépő számukra 3200 forint helyett 2020 forintba kerül. Az akció február 29-ig érvényes.

Igal: jó kis akciót hirdetett az Igali Gyógyfürdő. Szerdánként az 50 év feletti vendégek 50 százalékos kedvezménnyel – 1150 forintért – válthatnak napi belépőjegyet. A szerdai kedvezmény egész februárban és márciusban érvényes.

Komárom: február 9-én Szaunázók Napja lesz a Brigetio Gyógyfürdőben. Ez azt jelenti, hogy vasárnap hat alkalommal lesznek szaunafelöntések a fürdő szaunavilágában. Ezeken alkalmanként 550 forintért vehetnek részt, ami a szaunába is érvényes fürdőbelépő árán felül fizetendő.

Makó: február 4-én, kedden téli nyugdíjas találkozót rendeznek a Hagymatikum fürdőben. Ezen a napon egészségügyi szűrővizsgálatokat, zenés programokat, vízi tornát is tartanak, de kedvezményekkel is várják a vendégeket. A nyugdíjasok 1500 forintért válthatnak napi belépőjegyet. Azoknak a nyugdíjasoknak pedig, akik Makó kártyával is rendelkeznek, pusztán 1150 forint a belépőjegy.

Martfű: február 8-án (szombaton) éjszakai fürdőzés lesz a Martfű Termál Spában. A program 20:30-tól éjfélig tart, 22 órától filmvetítéssel. Az esti belépőjegy 1500 forintba kerül.