• Most több akciót tudunk ajánlani, mint programot.

  • Hévízen a Tófürdőben ritkák az akciók, ezért most érdemes lecsapni a négy megyére érvényes kedvezményre.

  • A kisújszállási fürdő a héten zárva tart.

Fürdős akciók és programok január 28. és február 2. között.

Hajdúszoboszló: az alsó tagozatos általános iskolások tavaly júniusban Kajla útlevelet kaptak, amivel különféle kedvezményeket vehettek igénybe. Azonban a Kajla útleveleket továbbra is érdemes megőrizni, mert egyes helyeken még mindig kedvezményekre jogosítanak. Ezek közé tartozik az Aqua-Palace élményfürdő, ahol a diákjegyek árából 25 százalékos kedvezményt biztosítanak a Kajla útlevéllel rendelkezők számára. Az akció június 30-ig tart.

Tiszakécske: akár hétköznap délután is érdemes elugrani a Barack Gyógy- és Élményfürdőbe, ugyanis a Téli Feltöltődés nevű akció keretében hétfőtől péntekig a délutáni jegyek árából 20 százalékos kedvezményt biztosítanak. A kedvezmény március 14-ig vehető igénybe.

Agárd: a Fejér megyében élő nyugdíjasok jelentős kedvezménnyel vehetik igénybe az agárdi fürdő gyógyászati csomagját. Számukra a 60 darabos, társadalombiztosítás által támogatott kúracsomag önrésze csak 21 ezer forintba kerül. A gárdonyi, agárdi, dinnyési nyugdíjasoknak pedig ugyanezért pusztán 18 ezer forintot kell fizetni. A tb-s akció még február 29-ig tart.

Budapest: vasárnap délutánonként szaunaprogramokkal várja vendégeit a Csillaghegyi Árpád Forrásfürdő. A programok 15:30-tól 50 percenként kezdődnek, összesen 5 felöntést tartanak. A programon a belépő árán felül 650 forint/alkalom áron vehetnek részt.

Győr: 17 óra után jelentős árkedvezménnyel várja a győri lakosokat a Rába Quelle fürdő. Ez azt jelenti, hogy számukra 30 százalékkal olcsóbb a belépő. Az akció a felnőtt, a gyermek, a diák és a nyugdíjas jegyekre egyaránt vonatkozik. Viszont a szaunás jegyek ez alól kivételt jelentenek, valamint más kedvezménnyel nem összevonható. Az akció visszavonásig érvényes.

Hévíz: akciós belépőt kínál a Zala, Vas, Somogy és Veszprém megyében élőknek a Hévízi Tófürdő. Számukra ugyanis a 3 órás Tófürdő belépő most csak 2020 forintba kerül (3200 forint helyett). A jogosultságukat lakcímkártyával kell igazolni. A kedvezmény február 29-ig érvényes.

Kisújszállás: nem akció, nem kedvezmény, hanem fontos információ azoknak, akik a héten látogatnának el a Kumánia Gyógyfürdőbe: karbantartás miatt január 27. és február 2. között a fürdő, a gyógyászat és a hotel is zárva tart.

Pápa: páros csütörtök akciót hirdetett a Várkertfürdő. Ennek keretében csütörtökönként érdemes másodmagunkkal felkeresni a termálfürdőt, ugyanis a második jegy árából 50 százalékos kedvezményt adnak. A február 13-ig érvényes akció az egész napos belépőkre vonatkozik, a kedvezményt pedig az olcsóbb jegy árából adják.

Sárvár: ne feledjék, hogy év eleje óta ismét elérhető a sárvári fürdő Nyugdíjas Kedd akciója, aminek keretében a hét második napján a nyugdíjasok 1100 forintért válthatnak napi belépőt. Az akció június 9-ig tart.

Zalakaros: csütörtökönként a nyugdíjasok 50 százalékos kedvezménnyel vásárolhatnak komplex belépőjegyet a Zalakarosi Fürdőbe. Az akció a tanítási szünetek kivételével egész évben érvényes. Szintén a Zalakarosi Fürdőben érvényes kedvezmény az Esti Varázs belépő, ami 17 órától 21 óráig biztosít fürdőzési lehetőséget. A vasárnaptól csütörtökig megvásárolható komplex belépő ára csak 1500 forint. Az akció május 28-ig érvényes.