• Változatos programokkal és akciókkal készültek erre a hétre a fürdők.

  • Több helyen is rendeznek szaunaszeánszokat, de éjszakai fürdőzést is tartanak.

  • Sőt, fürdős kedvezményekre is akad néhány példa.

Fürdős akciók és programok január 21. és 26. között.

Hajdúszoboszló: március 13-ig megemelt törzsvendég-kedvezménnyel vehető igénybe a Hajdúszoboszlói Gyógyfürdő tb-s gyógyászati csomagja. Törzsvendégnek azok számítanak, akik már legalább két hasonló gyógykúrán részt vettek. Az akció keretében a gyógyászati kezelések – hétköznaponkénti – 1700 forintos árából 20 százalékos kedvezményt nyújtanak. A kedvezményről itt olvashat további részleteket.

Tiszakécske: a kedvező szálláscsomagjaik mellett a fürdővendégeket is akciókkal várják a Barack Thermal Resortban. Ezek közül is a Termál Szerda kedvezményt mindenképpen érdemes kihasználni, hiszen szerdánként a napi fürdőbelépő csak 1500 forintba kerül. Sőt, ezeken a napokon a fürdő éttermében is jelentős kedvezményekkel várják a vendégeket. A Termál Szerdáról itt talál bővebb információkat.

Budapest: január 24-én SzaunaPénteket tartanak a Paskál fürdőben. 19 órától 19:45-ig a fürdő összes szolgáltatását, majd a kültéri strandmedencét és a pihenőtereket tudják használni. Az este folyamán óránként tartanak szaunaszeánszokat. A SzaunaPéntekre csak online elővételben tudnak jegyeket vásárolni.

Debrecen: január 23-án, csütörtökön női nap lesz az Aquaticum szaunavilágában. Ez azt jelenti, hogy 16 órától kizárólag hölgyek használhatják a szaunarészleget. Sőt, az este folyamán három alkalommal – 18:00, 18:40, 19:20 – szaunaszeánszokon is részt vehetnek.

Győr: január 25-én (szombaton) éjszakai fürdőzés lesz a Rába Quelle fürdőben. A program 20-tól 24 óráig tart, 21:30-kor és 22:30-kor szaunaszeánsszal kiegészítve. Az esti fürdőbelépő 3100 forintba, a szaunás jegy 3900 forintba kerül.

Igal: a szaunázás kedvelőinek érdemes a hétvégén útba ejteniük az Igali Gyógyfürdőt, ugyanis január 25-én és 26-án is szaunaszeánszokat tartanak. A szaunaprogramok mindkét nap 14, 15 és 16 órakor kezdődnek.

Martfű: január 24-én, pénteken szaunaestet rendeznek a martfűi fürdőben. A 20 órakor kezdődő programon háromféle szaunaszeánszon vehetnek majd részt a vendégek. A szaunaestre 3000 forintért váltható belépőjegy.

Miskolctapolca: ahogy korábban írtuk, most karbantartás miatt zárva tart a Barlangfürdő. Viszont ezen a héten csütörtöktől vasárnapig szárazlábas túrákat tartanak a leengedett vizű fürdőben. A programon 700 forintért vehetnek részt, de ehhez előzetes regisztráció szükséges.

Sárvár: január 24-én (pénteken) farsangi éjszakai fürdőzés lesz a Sárvári Gyógy- és Wellnessfürdőben. A szauna éjjel 1-ig, a fürdő éjjel 2-ig tart nyitva. 22 órától az este hangulatfelelőse Harsányi Levente lesz. A 19 órától érvényes esti fürdőbelépő 1900 forintba, a szaunavilág kiegészítő jegy 800 forintba kerül. A jelmezben érkezőknek egy ajándék fürdőbelépőt adnak, amit a következő látogatásukkor tudnak felhasználni.

Zalakaros: a Zalakarosi Fürdőt kedvelő nyugdíjasoknak jó hír, hogy újra elérhető a fürdő csütörtöki nyugdíjas kedvezménye. Csütörtökönként ugyanis a nyugdíjasok féláron válthatnak komplex belépőjegyet a fürdőbe. Maratoni kedvezményről van szó, azaz ettől a héttől kezdve folyamatosan érvényes, de ez alól kivételt jelentenek a csütörtökre eső ünnepnapok, iskolai szünetet, valamint a komplett július és augusztus.