• Aki nyugodt helyen pihenne jó áron, annak érdemes megnéznie a tiszakécskei Barack Prémium Apartman és a Barack Thermal Apartman akcióját.

  • Február végéig egy éjszakát ajándékba adnak.

Tiszakécske a Dél-Alföldön, azon belül is közvetlenül a Tisza partján található. A barátságos településen működik a Barack Thermal Resort nevű fürdő- és üdülőkomplexum, amelynek része egy 10 medencés gyógy- és élményfürdő, szaunavilág, valamint többféle típusú szálláshely, köztük négycsillagos hotel, apartmanok és kemping.

Utóbbiak közül talán a Barack Prémium Apartmanok és a Barack Thermal Apartmanok számítanak így télen a legnyugodtabb szállástípusnak, itt tényleg egy kicsit elvonulhatunk a világ zajától.

A parkosított környezetben lévő Prémium Apartmanok 12 házat foglalnak magukban, amelyek egy rövid sétára találhatók a fürdőtől. Az apartmanok letisztult skandináv dizájn jellemzi, egytől egyig világosak, modern berendezésűek és teljesen felszerelve várják a vendégeket.

Az apartmanok 27, illetve 53 négyzetméteresek, s közvetlenül mellettük lehet parkolni. Ahogy a Barack Thermal Resort minden szálláshelyén, úgy itt is biztosított a díjmentes vezeték nélküli internet.

Tiszakécske Barack Prémium Apartman

Aki év elejei üdülésben gondolkozik, annak anyagilag is jó választás lehet a Prémium Apartman. A szálláshely esetében ugyanis február végéig még az igen kedvező előszezoni árak érvényesek. Ráadásul február 28-ig egy akciós csomagajánlat is elérhető.

A csomag neve 2=3 Bitang jó ajánlat, ami azt jelenti, hogy hétköznapokon két éjszaka foglalása esetén a harmadikat ajándékba adják. Ráadásul a vendégek a tartózkodásuk idején – beleérve az ajándék napot is – díjmentesen vehetik igénybe a gyógy- és élményfürdő, valamint a szaunavilág szolgáltatásait. Ebbe beletartozik a távozásuk napja is, amikor akár záróráig is maradhatnak. Ennek kapcsán érdemes tudni, hogy a fürdő kifejezetten sokáig, este 10 óráig tart nyitva.

Az apartmanok önellátók, de igény esetén hidegtálat biztosítanak. A vacsorához pedig kitűnő helyszín lehet a fürdő étterme, ahol este 8-ig vesznek fel rendeléseket és 9-ig tartanak nyitva.

A vendégeket az apartmanokban kávé és tea bekészítés várja, de amennyiben szükséges, akkor akár bababarát bekészítést is biztosítanak és 6 éves kor alatt szállásdíjat sem számolnak fel.

Tiszakécske bungaló szállás

A fenti akció a Barack Thermál Apartmanokra is érvényes. Ezek két hálószobából és egy nappaliból álló házak és akár 6 fő számára is kényelmes szállást biztosítanak. A Prémium Apartmanoknál érvényes 2=3 kedvezményhez képest az jelenti a fő különbséget, hogy a csomagár nem foglalja magában a szaunavilág belépőt.

A Barack Thermal Resort gondolt azokra is, akik nem autóval látogatnának el Tiszakécskére. Számukra – amennyiben időben előre jelzik – akkor transzfert biztosítanak a helyi vasútállomásról, vagy a buszpályaudvarról.

A Barack Prémium Apartmanok csomagajánlatáról itt, a Barack Thermál Apartmanok esetében érvényes ajánlatról pedig ide kattintva olvashat bővebben.

Barack Thermál Apartman

A cikk megjelenését a Barack Thermal Resort támogatta.