• A hajdúszoboszlói fürdőkomplexum saját szállodája a rövid pihenést tervezőknek és a hosszabb gyógykúrát keresőknek is kínál csomagajánlatot.

  • Ezek mindegyike április 30-ig foglalható.

Európa legnagyobb fürdőkomplexuma, a Hungarospa tavaly nagyon jó évet zárt üzletileg és a vendégforgalom szempontjából is. Ebből a sikerből nemcsak a fürdőegységek, hanem a saját szálláshelyeik is kivették a részüket. A háromcsillagos Hungarospa Thermal Hotel forgalma például 6 százalékkal nőtt az elmúlt évben.

A szálloda nemcsak a fürdőkomplexumhoz való közelsége miatt népszerű a vendégek körében, hanem a különleges szolgáltatásai miatt is. Ezek közé tartozik, hogy saját – fedett és szabadtéri – gyógyvizes medencékkel rendelkezik. Itt ugyanabban a vízben mártózhatnak meg a vendégek, mint ami a Hajdúszoboszlói Gyógyfürdőben található.

Szintén a Hungarospa Thermal Hotel előnyei közé tartozik, hogy saját gyógyászati részlege van, ráadásul a társadalombiztosítás által támogatott kezelések itt ugyanúgy elérhetők, ahogy a közeli gyógyfürdőben. Magyarán a vendég megkap szinte minden szolgáltatást házon belül, nem is kell feltétlenül kimozdulnia a szállodából.

Ettől függetlenül azért, ha már Hajdúszoboszlón pihennek, vagy gyógyulnak, akkor érdemes átugrani a fürdőkomplexumban, pláne, hogy a hotel friss csomagajánlatainak része a Hajdúszoboszlói Gyógyfürdőbe, az Aqua-Palace élményfürdőbe, valamint az Árpád uszodába szóló ingyenes belépés (az elutazás napjának kivételével).

Hungarospa Thermal Hotel

A Hungarospa Thermal Hotel évindító csomagjai között azok is találnak kedvező ajánlatot, akik csak rövid időre tudnak otthonról elszakadni, de az akár két hétig tartó gyógyüdülést tervezőknek is jó választást jelenthetnek.

A csomagajánlatok közös pontja, hogy április 30-ig érvényesek, félpanziós ellátást foglalnak magukban, továbbá tartalmazzák a fürdőköpeny, a vezeték nélküli internet és a zárt parkoló díjmentes használatát.

Spa hétvége csomag: ez a rövid pihenést tervezőknek ideális, hiszen 2 éjszakás tartózkodást foglal magában. Ennek az ára 2 fős elhelyezés esetén 29.000 forint/fő/éj.

A Hungarospa Thermal Hotel további akciói akkor érvényesek, amennyiben a társadalombiztosítás által támogatott fürdőgyógyászati kezeléseket is igénybe veszik. Ezeket kedvező áron kínálja a szálloda, de a gyógykezelések önrészét a szállásdíj nem tartalmazza.

Gyógyító hétköznapok: a rövid gyógyüdülést keresőknek jó választás, hiszen 2 fő esetén fejenként 51.500 forintba kerül a 4 éjszakás tartózkodás.

Termálvarázs: egyhetes gyógykúra esetén érdemes ezt a csomagajánlatot választani, 2 fő ugyanis 88.500 forint/fő áron veheti igénybe a 7 éjszakás csomagot.

Egy lépés az egészségért: legalább kéthetes gyógyüdülés esetén érvényes. A csomag ára 2 főnek 169.000 forint/fő/14 éjszaka.

Hungarospa Thermal Hotel HajdúszoboszlóHungarospa Thermal Hotel

A cikk megjelenését a Hungarospa Zrt. támogatta.