• Hajdúszoboszlón a fedett élményfürdő változatos szórakozási lehetőséget biztosít a gyerekek számára is.

  • Ráadásul a Kajla útlevéllel rendelkező diákok most kedvezményes árú belépőt vásárolhatnak.

Sok kisgyerekes szülő kedvelt programjának számít valamelyik hazai fürdő felkeresése. Szerencsére a gyermekbarát szolgáltatások terén rengeteget fejlődtek az elmúlt években a fürdők. Ugyanakkor azért sok esetben ezek a helyek csak a strandszezonban biztosítanak igazán jó kikapcsolódási lehetőségeket a gyerekeknek és szüleiknek.

Az egész évben látogatható és számos gyerekbarát szolgáltatást nyújtó létesítmények közé tartozik a hajdúszoboszlói Aqua-Palace élményfürdő. Itt minden generáció megtalálhatja a számára kedves vizes élményeket, s köztük a kisgyerekek sem fognak unatkozni.

Az Aqua-Palace-ban ugyanis a gyerekeknek szóló kínálat nem merül ki egy sekély vizű medencében, hanem az élményfürdő első emeletén egy külön gyerekvilág várja a legfiatalabb vendégkört. A fürdőegységben a kisebb és a nagyobb gyerekekre is gondoltak, hiszen bébi-anyuka medence, bébi úsztató medence, pezsgőmedence, állatfigurás családi medence, bébi- és gyerekcsúszdák, továbbá játszóház, foglalkoztató terem, baba-mama szoba és pelenkázó is a vendégek rendelkezésére áll.

Szombatonként 14 órától Miki Mini Party néven zenés-táncos animációs foglalkozásokat tartanak a gyerekvilágban. Tanítási szünetek idején pedig még gyakoribbak ezek az animációs foglalkozások.

AquaPalace Hajdúszoboszló gyerekvilág családbarát

További érv lehet az Aqua-Palace élményfürdő felkeresése mellett, hogy a Kajla útlevéllel rendelkező gyerekek számára kedvezményt nyújtanak a belépőjegyek árából.

A Kajla útlevelet a tavaly nyári bizonyítványosztáskor kapta meg közel 400 ezer alsó tagozatos általános iskolás tanuló. Ez a nyár folyamán különféle utazási és turisztikai kedvezményeket biztosított számukra.

Azonban a Kajla útlevélhez kapcsolódó akciók ezzel nem értek véget, sok helyen továbbra is felhasználhatók. Ezek közé tartozik az Aqua-Palace élményfürdő is, ahol a diák belépők árából 25 százalékos kedvezményt biztosítanak a Kajla útlevéllel rendelkező gyerekeknek. Az akció január elején kezdődött és egészen június 30-ig tart.

A fürdő akcióiról további információkat talál ide kattintva.

Aqua-Palace élményfürdő

A cikk megjelenését a Hungarospa Zrt. támogatta.