• Megéri fürdőkúrával indítani a 2020-as esztendőt.

  • Az amúgy is rendkívül jó ár-érték arányú gyógyászati csomagja esetében megnövelt kedvezményt kínál törzsvendégeinek a Hajdúszoboszlói Gyógyfürdő.

Nem véletlen, hogy sokan már évek, sőt évtizedek óta visszajáró vendégei a Hajdúszoboszlói Gyógyfürdőnek. A hatalmas fürdőben a gyógyvíz kedvező hatása mellett kényelmesen és gyorsan elérhetők a legkülönfélébb gyógyászati kezelések, ráadásul mindezt nagyon jó ár-érték arányú szolgáltatásként nyújtják.

Amíg sok másik gyógyfürdőben csak a hét bizonyos napjain van szakorvosi rendelés és előjegyzés is szükséges hozzá, addig a Hajdúszoboszlói Gyógyfürdőben szinte folyamatosan elérhetők az orvosok. A fürdő reumatológus szakorvosai hétköznapokon 7-től 18 óráig rendelnek és nem kell vinni beutalót, valamint várólista sincs. Szintén a gyógyfürdő melletti érv, hogy a társadalombiztosítás által támogatott összes balneoterápiás kezelés elérhető házon belül. Név szerint a gyógyvizes medencefürdő, gyógyvizes kádfürdő, iszappakolás, súlyfürdő, szénsavas kádfürdő, orvosi gyógymasszázs, víz alatti vízsugármasszázs, víz alatti csoportos gyógytorna, valamint a komplex ellátás.

Ráadásul ezzel még messze nem ért véget a gyógykezelési lehetőségek köre. A Hajdúszoboszlói Gyógyfürdőben ugyanis további gyógymasszázsokra, (szárazföldi) gyógytornára, elektroterápiás, fényterápiás és mofettás kezelésekre is lehetőség van. Ez lényeges, hiszen amennyiben ezekkel is kiegészítik a klasszikus fürdőgyógyászati kezeléseket, akkor az jelentősen megnöveli a kúrák hatékonyságát.

Hungarospa gyógyvizes medence

A társadalombiztosítás támogatásával évente kétszer vehető igénybe a napi 4 kezelést 15 alkalommal tartalmazó ellátás. Szintén a Hajdúszoboszlói Gyógyfürdő előnyei közé tartozik, hogy náluk a napi 4 kezelésen felül biztosítják a gyógyfürdő belépőt. Sok más helyen ugyanis a fürdőbelépőt is a kezelések közé sorolják.

Hajdúszoboszlón a társadalombiztosítási kúracsomagot igénylők számos ajándék szolgáltatást is igénybe vehetnek. Ezek közé tartozik, hogy legalább 4 napra érvényes kúracsomag vásárlása esetén a vasárnapi gyógyfürdő belépőt ajándékba adják. A kezelési napokon a fürdő megvendégeli a pácienseket egy pohár gyógyteával, vagy Pávai Vajna ásványvízzel.

Kezelési napokon ingyen látogathatják az Árpád uszodát, ahol szintén találnak gyógyvizes medencét. (Karbantartás miatt az uszoda január 20. és február 1. között zárva lesz).

Mindezeken felül a kezelőlap 20 százalékos kedvezményt biztosít az Aqua-Palace élményfürdő jegyáraiból is. Márpedig ha Hajdúszoboszlón gyógyulnak, akkor érdemes legalább egy napot a fedett élményfürdőben is eltölteni.

vízsugármasszázs Hungarospa Hajdúszoboszló

A gyógyászati csomag április 30-ig – hétköznapokon – 1700 forintos előszezoni áron vehető igénybe. Akik már legalább két hasonló kúrán részt vettek, azok törzsvendégnek számítanak és számukra 10 százalékos kedvezményt biztosít a gyógyfürdő, viszont ennek a mértékét most megemelték. Ez konkrétan azt jelenti, hogy január 13. és március 13. között a fenti árból 20 százalékos kedvezményt nyújtanak a törzsvendégek részére.

A csomagról és a fürdőről minden további információt megtalál ide kattintva.

mofetta Hungarospa Hajdúszoboszló

A cikk megjelenését a Hungarospa Zrt. támogatta.