• Az évindító kikapcsolódást keresőknek, az 50 év felettieknek és az egyéjszakás pihenésre vágyóknak is külön csomagajánlatokat állított össze a Barack Thermal Hotel & Spa.

  • Megéri tiszakécskei fürdőzéssel indítani a 2020-as esztendőt.

Elvileg a pihenésről is szólnak az év végi ünnepek, azonban a gyakorlatban az ember energiáját inkább leszívja az év végi hajtás, ajándékvásárlás, rokonlátogatás időszaka. Nem véletlen, hogy sokan szeretik egy év elejére időzített üdüléssel kipihenni magukat.

A Tiszakécskén található Barack Thermal Resort azoknak lehet ideális választás, akik nyugodt, természetközeli helyet keresnek a kikapcsolódáshoz, ugyanakkor azért igénylik a színvonalas szolgáltatásokat is. Az üdülőközpontban 10 medencés gyógy- és élményfürdő, valamint egy minden igényt kielégítő szaunavilág is a vendégek rendelkezésére áll.

Az 50 szobás, négycsillagos Barack Thermal Hotel & Spa pedig többféle csomagajánlattal is készül 2020 első heteire. A szállodáról érdemes tudni, hogy standard szobákkal, lakosztályokkal, családi szobákkal, továbbá a mozgássérültek igényeire szabott szobákkal is rendelkeznek. A földszinti szobákban pedig – az akadálymentesítettek kivételével – közvetlenül is elérhető a tiszakécskei termálvíz.

A Barack Thermal Hotel & Spa évindító csomagajánlatainak közös pontja, hogy a szállásdíj félpanziós ellátást tartalmaz, ezen felül magában foglalja a fürdőkomplexum és a szaunavilág használatát, ebbe beleértve a távozás napját is, amikor akár zárásig is maradhatnak a fürdőben, illetve a szaunarészlegben. Mindezeken felül strandtörölköző, fürdőköpeny is várja a szobákban a vendégeket, a wifit ingyen használhatják és a parkolásért sem kell díjat fizetni.

Barack termálfürdő Tiszakécske

A szálloda gondolt azokra, akik csak rövid pihenésre tudnak időt szakítani, ugyanis kétféle egyéjszakás csomagajánlatot is kínálnak.

Barack kóstoló csomag: ez az egyéjszakás ajánlat csak bizonyos napokon vehető igénybe. Ezek a napok a következők: 2020. január 12., 16., 23. és 30. A vendégek egy 1000 forint értékű wellness kupont is kapnak, valamint ahogy említettük, a távozás napján is záróráig maradhatnak a fürdőben és a szaunavilágban.

Barackban a malac csomag: a január 11-12-i hétvégére érvényes, szintén egyetlen éjszakára. Az ajánlat különlegességét az adja, hogy ezen a szombaton élőzenés disznótoros vacsorát és pálinka kóstolót is tartanak. Sőt, január 11-én a gyógy- és élményfürdőben évindító éjszakai fürdőzést is rendeznek, amin természetesen a szállóvendégek is részt vehetnek.

LassuljON velünk csomag: legalább 2 éjszakára foglalható az ajánlat, ami egészen február 29-ig érvényes. Ennek is része az ajándék wellness kupon, továbbá a szobákban kávé- és teabekészítéssel kedveskednek a látogatóknak.

Senior Plusz csomag: az 50 év felettieknek szóló ajánlat február 29-ig foglalható. Ehhez a csomagajánlathoz egy ajándék wellness kezelés is jár. 2 vagy 3 éjszakás foglalás esetén ez egy 20 perces, reggeli Kurland kezelést jelent (meleg illóolajos nyakpakolás balzsamos talpmasszázzsal). 4-5 éjszakás foglalás esetén pedig egy Kurland tiszai Barack termál kezelést vehetnek igénybe (barackos testpakolás frissítő testmasszázzsal).

Senior kedvezmény: az 50 év feletti korosztálynak egy másik csomagot is kínál a szálloda, szintén február 29-ig. Ez az ajánlat nagyon kedvező áron vehető igénybe, cserébe csak annyi megkötéssel jár, hogy vasárnapi, hétfői, vagy keddi érkezés esetén érvényes.

A szálloda csomagajánlatiról minden tudnivalót megtalál ide kattintva a Barack Thermal Resort honlapján.

Barack termálfürdő TiszakécskeA cikk megjelenését a Barack Thermal Resort támogatta.