• December 20-ig még számos kedvező árú szálláscsomag elérhető Cserkeszőlőn.

  • A Solaris Apartman & Resort speciális karácsonyi ajándékutalványa pedig remek meglepetés lehet az ünnepre.

A népszerű termálfürdőnek köszönhetően Cserkeszőlőn soha nincs igazi holtszezon, az üdülőhely egész évben kedvelt úti célnak számít. Ugyanakkor azért talán az éven belül a karácsony előtti hetekben a legkisebb a nyüzsgés. Akik szeretik ezeket a nyugodtabb periódusokat, azoknak érdemes még az ünnepek előtt ellátogatniuk a településre.

A Cserkeszőlő Fürdő és Gyógyászati Központ fedett részlegében gyógyvizes medencék, élménymedence, pezsgőfürdő, bébipancsoló, tanmedence is található, de egy szabadtéri gyógyvizes medence a téli időszakban is működik. A cserkeszőlői gyógyvíz mozgásszervi problémák, gerincbetegségek, csontritkulás, egyes nőgyógyászati és bőrgyógyászati panaszok kezelésére is alkalmas. Ezen felül az ortopédiai műtéteket és a baleseteket követő időszakban elősegíti a rehabilitációt. Mindezek mellett egyre többen a különféle egészségügyi problémák megelőzésére miatt keresik fel a gyógyfürdőt.

A fürdőtől szó szerint pár lépésre található a Solaris Apartman & Resort. A színvonalas apartmanház fürdőszobáiban közvetlenül is elérhető a cserkeszőlői termálvíz.

Az apartmanház több olyan szállásajánlatot is összeállított, amelyek még december 20-ig foglalhatók.

Solaris Cserkeszőlő apartman

Őszi relaxálás: ez a csomag félpanziós ellátást, fürdőbelépőt, díjmentes wifit, továbbá a zárt parkoló és a privát termálvíz használatát is tartalmazza.

Őszi feltöltődés Cserkeszőlőn: a fenti csomaghoz hasonlóan ennek is része a fürdőbelépő, valamint a zárt parkoló és a wifi díjmentes használata. A különbség az, hogy svédasztalos reggelit foglal magában, valamint vasárnaptól péntekig tartó foglalás esetén érvényes.

Ajándék éjszaka: a csomag legalább 5 éjszakás tartózkodás esetén érvényes, vasárnapi érkezés és pénteki távozás esetén. Ekkor viszont egy éjszakát ajándékba adnak, ami a gyakorlatban 20 százalékos kedvezményt jelent a szállásdíjból.

Cserkeszőlő gyógyfürdő téli medence

Üdülés ajándékba?
Egész évben vásárolhatnak a Solaris Apartman & Resortba szóló ajándékutalványt, viszont karácsony alkalmából egy speciális utalványt is kínálnak. Ezen nem konkrét pénzösszeg szerepel, – így nem derül ki az ajándék értéke – hanem egy 2 fő részére szóló, 2 éjszakás pihenésre jogosít. Tartalmazza a szállásdíjat, a svédasztalos reggelit, a napi korlátlan számú átjárási lehetőséget a termálfürdőbe, valamint az apartmanház parkolójának, wifijének az ingyenes használatát.

Az utalvány jövő év április 30-ig használható fel.

Cserkeszőlő apartman

Solaris Apartman Cserkeszőlő lakosztály

A cikk megjelenését a Solaris Apartman & Resort támogatta.